To je to što me zanima!

Nensi dala otkaz HTV-u, a Stankovića zovu u Srbiju

Bivša urednica “Dnevnika” i Vijesti" želi se okušati u drugoj profesiji, a voditelju "Nedjeljom u 2" stigla je ponuda beogradske producentske kuće
Vidi originalni članak

Nensi Blažević demantirala je tvrdnje kako prelazi na konkurentsku televiziju. Bivša urednica HTV-ova “Dnevnika” želi se okušati u drugoj profesiji, koja nema veze s medijima.
Zahtjev za sporazumni prekid radnog odnosa podnijela je potkraj prošlog tjedna. Na HTV-u je provela 14 godina, a počela je u “Zagrebačkoj panorami”. Nakon povratka s porodiljnog, nije bila dobrodošla u središnji “Dnevnik” te je prebačena u dnevne emisije “Vijesti”. Nensi kaže kako će joj nedostajati televizija, ali da se raduje novim zadacima. U međuvremenu, Aleksandru Stankoviću stigla je ponuda iz beogradske producentske kuće Emotion. Autora “Nedjeljom u 2” zovu da dođe u Srbiju, nudeći mu isto tako svoju emisiju. O prelasku još ne želi razgovarati.
Jutarnja emisija HTV-a dobila je novu verziju naslovne pjesme. Nakon 16 godina u “Dobro jutro Hrvatska” više ne pjeva Maja Blagdan, nego Jacques Houdek, Ivana i Marija Husar te Aki Rakimovski. Izmjenu je potaknuo sam Davor Meštrović.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nogometas05 03.09.2008.

    Srbendo idi da te nase oci vise ne gledaju-ionako si njihov spijun i blatis sve Hrvatsko u svojoj gadljivoj emisiji!!!

  • devastation 03.09.2008.

    To sa Stankovicem je kao kad Thompsona zovu u Kanadu ili Australiju...

  • tajnamoja 03.09.2008.

    Ne sumnjam da je Nensi pozvana da bude glasnogovornica nekog koncerna, sigurno nije napustila posao da radi u butiku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare