To je to što me zanima!

Stefani se vratila u BB: Ervina je odmah 'izrešetala' pitanjima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stefani se kriomice vratila u Kuću, a jedini koji je to saznao je Ervin koji se s njom našao u radijskom studiju. Stefani ga je, kao voditeljica, nemilosrdno 'izrešetala'
Vidi originalni članak

Stefani Banić (21) u kuću na beogradskom Košutnjaku vratila se, za sada, kriomice. Veliki Brat je Ervinu otkrio da ga u radijskom studiju očekuje gošća koja će biti voditeljica i s njime voditi intervju.

Kada je saznao tko je 'posebna gošća' nije se baš oduševio, a Stefani mu je odmah naredila neka sjedne na svoje mjesto. Odmah  ga je pitala je li mu nedostajala, na što je on potvrdno odgovorio.

Ervin se zatim 'izlanuo' i rekao da su ga danas na radiju pitali koga želi natrag u Kući, a on je izabrao Ivonu . Stefani, kaže, nije odabrao jer zna kako je ona 'patila' zadnjih dana u Kući.

Splićanka ga je potom pitala da li bi ikad spavao s Ivonom, na što je on odgovorio da ne bi. Međutim, opet je brzo promijenio mišljenje i rekao da bi da je u Kuću ušla slobodna.

Sljedeće pitanje je bilo da li je još uvijek zaljubljen u Barbaru, a on joj je otkrio da se malo toga promijenilo te da će se sve saznati po izlasku iz Kuće. Opet ga je nazvala 'glupastim' i 'naivnim' te da se nada da će to s vremenom proći.

Ervin joj je poručio da bi htio da se Stefani vrati u show, ali jedino ako će 'biti psihički jaka i neće kukati'.

17 dana provela 'na slobodi'

Splićanka je napustila Kuću nakon 40 dana, a njena majka Katja rekla je da se kući vratila iscrpljenja te da je dugo spavala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom 17 dana na 'slobodi', Stefani je vrijeme provodila s prijateljima, a čim je izašla iz Kuće, prijatelj ju je počastio džointom. Iz Big Brothera je otišla, kazala je, jer je 'pukla na mozak' i više ni sekunde nije mogla ostati u kući u kojoj 'se svi svađaju i svi muljaju' te je tvrdila da je ostala i trenutak duže, sigurno bi 'napravila neko sranje'.


Idi na 24sata

Komentari 279

  • Thief 05.11.2015.

    Kak je Balaševič otpjevao davno: " Šizove i nervne bolesnike pre ih puštali za vikend sad ih puste pravo pred kamere"

  • WOMANIZER 05.11.2015.

    vratili je zbog gledanosti haha

  • fićfirić 05.11.2015.

    Ovi se svi blesiraju a tata Rade je "ladan ko špricer" jer zna da su pare namijenjene za obitelj Vasić i prije nego je počeo BB

Komentiraj...
Vidi sve komentare