To je to što me zanima!

Neodoljivi Kovačić: Nina tražila da se fotkaju, Lejla se hihotala

Tri bivša nogometna reprezentativca Vedran Ćorluka, Danijel Subašić i Mario Mandžukić su primili državno odlikovanje 'Red kneza Branimira'...
Vidi originalni članak

Nina Badrić (46) je sinoć na humanitarnoj zakladi Vatreno srce zapjevala pred punim auditorijem zagrebačkog hotela. Kad nije uveseljavala publiku stihovima, Badrić se fotografirala s nogometnim reprezentativcima i izbornikom Zlatkom Dalićem (52). Od Matea Kovačića (24) je zatražila jedan selfie, a Lejla Filipović (41) se hihotala sa strane.

Osim Nine, brojni slavni Hrvati su podržali ovu akciju, a tri bivša nogometna reprezentativca Vedran Ćorluka (32), Danijel Subašić(34) i Mario Mandžukić (32) primili su državno odlikovanje 'Red kneza Branimira' koje im je uručila predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović (50).

Nina Badrić je nedavno otkrila kako je prekinula ljubavnu vezu s poduzetnikom Tinom Bralom (52) i da ponovno 'solira', a na ruci joj više ne sjaji ni dijamantni prsten.

TRI MUŠKETIRA Suba, Čarli i Mandžo pozirali: Jeste li vi igrači ili manekeni?

Kovačićevim čarima nije odoljela pa je 'ukrala' jedan selfie, a s ostalim nogometašima je spremno pozirala.

NOVI BOLESTAN INTERNETSKI TREND: Ljudi si sami "operiraju" noseve?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • komentator__Luka 14.11.2018.

    hihotala se hahaha

  • Jebote Led 14.11.2018.

    Ajde Kovacicu primi to starohrvatsko ordenje pa pozuri na cajke!

  • vidum 14.11.2018.

    Znakovito je to Lejlino hihotanje. Još prije par godina Badrićka je izjavila da što postaje starija, to više gleda mlađe dečke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare