To je to što me zanima!

Neponovljivi i dosada neviđeni show: La Fiesta, Green Gold!

Dvije tisuće posjetitelja punih adrenalina cijelu je noć uživalo u neponovljivom i neviđenom showu u ovom dijelu svijeta. Stage se doslovno topio pod performerima
Vidi originalni članak

Green Gold Club nadmašio je sva očekivanja i do sada viđeno. Subota 22. veljače i party za nama definitivno će se dugo prepričavati ulicama Zagreba. Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer 'La Fiesta' je u potpunosti opravdala epitet najboljeg svjetskog partyja.

Dvije tisuće posjetitelja punih adrenalina cijelu je noć uživalo u neponovljivom i neviđenom showu u ovom dijelu svijeta. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima i glazbenicima. Akrobacije i zapanjujući ples u zraku ostavljali su bez daha, a publikom su vladali atraktivni led roboti.

Za cijeli ovaj glazbeno, scenski i umjetnički show, doživljen u Green Gold Club-u zaslužni su profesionalni umjetnici s Ibize.

Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire. Ostaje nam čekati narednu čaroliju iz glazbene radionice zagrebačke ekipe iz Radničke ceste 52!

Dotada uživajte uz 'La Fiesta party'! 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LebronPetrovic 02.03.2014.

    Ova na prvoj slici ista moja profesorica iz Glazbenog !

  • POTPEC 25.02.2014.

    Bogme i ja bih uživa u njihovom naručju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare