To je to što me zanima!

Nepoznate činjenice: Meghan i princ Harry zapravo su rođaci?

Kraljevska obitelj priprema se za dolazak prinove. Meghanina majka stigla je iz SAD-a u prošli ponedjeljak kako bi bila uz svoju kćer u najvažnijim trenucima života
Vidi originalni članak

Dok iščekujemo kraljevsku bebu Vojvode i vojvotkinje od Sussexa donosimo vam manje poznate činjenice o Meghan Markle (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Meghanino puno ime je Rachel Meghan Markle. 

2. Meghan je pohađala žensku katoličku školu. Nije se u uklapala jer je mulatkinja, a sramila se i svoje kovrčave kose i razmaka među zubima.

VIDJELA JE TO Gatalica iz šparoga tvrdi da će Meghan i Harry dobiti blizance

3. Slobodno vrijeme nakon škole provodila je na setu poznate TV serije 'Bračne vode', na kojoj je njen otac radio kao direktor fotografije i rasvjete. 

- Svakog dana nakon škole bila sam na setu, što je za jednu djevojčicu iz katoličke škole bio veoma zabavno mjesto za odrastanje - rekla je Meghan jednom prilikom.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

4. Istraživač Povijesnog genealoškog društva Nove Engleske došao je do otkrića da je Meghan izravni potomak engleskog kralja Edwarda Trećeg i da su ona i Harry rođaci u 17. koljenu. 

SVI SU NESTRPLJIVI Uskoro stiže beba: Meghanina majka Doria stigla u Britaniju

5. Meghan obožava kuhati i veliki je gurman, kaže da može napraviti obrok 'od nule', a i lik Rachel kojeg je glumila u seriji 'Suits' napravljen je prema Meghan, pa otud i Rachelina opsesija hranom.

6. Meghan ima 'najpoželjniji' nos na svijetu. Već godinama sve više žena odlazi plastičnim kirurzima i zahtijeva da im naprave nos Meghan Markle. 

7. Jedna od najboljih prijateljica vojvotkinje je tenisačica Serena Williams. Upoznale su se 2010. na zabavi nakon Super Bowla i jako se zbližile pa je Williams bila i na kraljevskom vjenčanju.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • smješka 01.05.2019.

    Ma meni su oni baš simpa i najbolji u kraljevskoj obitelji

  • 01.05.2019.

    Koje vi gluposti izmisljate..?I toliko ste naporni sa njima vise

  • mojneme 01.05.2019.

    Jesu u srodstvu i to tako da... njegova baba i njezina baba su dvije babe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare