To je to što me zanima!

Neprepoznatljiv je: Val Kilmer izgleda kao premršavi djedica

NI TRAGA BUCKU Glumac je toliko smršavio da uopće ne nalikuje na sebe. Blijed je, noge i ruke su mu zaista tanane, a duga kosa beživotno mu visi uz mršavo lice
Vidi originalni članak

Holivudski glumac prošao je sve fizičke transformacije u životu. Karijeru u Hollywoodu započeo je kao seksi 'macan' neviđeno lijepih zubi i isklesanog tijela za kojim su žene uzdisale. Status seks-simbola kao da mu je dosadio pa je počeo prekomjerno jesti i udebljao se doslovno do neprepoznatljivosti. Škemba mu je postala ogromna, kao da je u nju strpao sedam kozlića, a obrazi rumeni i napeti. 

Debela faza za Vala Kilmera (54) sad je prošlost. Glumca su, naime, fotografirali dok je čistio svoj automobil. Na sebi je imao najobičniju košulju i kratke hlače. Pokušao se zakamuflirati sunčanim naočalama i šiltericom kako ga ne bi 'skužili', no to mu nije pošlo za rukom. 

Kilmer je na fotografijama izrazito mršav i blijed. Kosa mu je duga i beživotno mu visi uz lice. Strani mediji raspisali su se da je glumac možda bolestan budući da izgleda jako slabo.

Krajem kolovoza Kilmer je na Twitteru objavio nekoliko fotografija na kojima se vidi da je znatno mršaviji nego je bio. Ipak, na fotografijama ne izgleda mršavo kao što je sad.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ojdimidojdimi 26.09.2014.

    možda ima gujine............................................

  • Little Tut 26.09.2014.

    Ružan bio, ružan ostao.

  • vedii888 26.09.2014.

    Jimmi Morison

Komentiraj...
Vidi sve komentare