To je to što me zanima!

'Neprimjereno je da Meghan i Harry zadrže riječ kraljevski'

Par je htio registrirati Sussex Royal kao svjetski logo za brojne oblike aktivnosti, među kojima su modni brendovi, pribor, knjige i društvene usluge, međutim, morat će odustati od odabranog naziva
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta (93) zabranila je Meghan Markle (38) i Harryju (35) korištenje brenda Sussex Royal, piše Mirror. Par je potrošio desetke tisuća funti na novu web stranci te na svoj Instagram profil Sussex Royal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Željeli su registrirati Sussex Royal kao svjetski logo za brojne oblike aktivnosti, među kojima su modni brendovi, pribor, knjige i društvene usluge.

Logo je trebao uključivati i novu humanitarnu organizaciju - Sussex Royal, koju bi vodili Harry i Meghan. Kraljica i njezini izvršni dužnosnici su se nakon dugih pregovora složili kako je neprimjereno da Harry i Meghan zadrže riječ kraljevski na svojim proizvodima.

O MENTALNOM ZDRAVLJU Harryju i Meghan priskočit će u pomoć Oprah: Snimaju serijal...

Morat će odustati od odabranog naziva nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti. Sada će iznova stvoriti i postaviti svoj brend na tržište. Još je neizvjesno kako će se situacija riješiti, no vjeruje se da je par odluku prihvatio te da neće pokušati zadržati ime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 20.02.2020.

    Ovaj će za godinu dana dobit nogu od ove žene.

  • 20.02.2020.

    Pa ne može ona prisvojiti riječ royal lol.

  • 20.02.2020.

    Kakva baba ,najbolje godine ☝️

Komentiraj...
Vidi sve komentare