To je to što me zanima!

Nereida: Cristiano Ronaldo voli mene i ja volim njega

Glasine o raskidu veze nisu previše uznemirile Španjolku Nereidu koja je paparazzima diskretno omogućila pogled na poveći dijamantni prsten
Vidi originalni članak

Nakon što se proteklih dana naveliko pričalo o tome da je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (23) ostavio Nereidu Gallardo (24), ona je danas prijepodne opovrgnula takve navode.
- Ne znam otkuda su potekle te glasine. Razgovarali smo danas i još uvijek smo zajedno. Rekao je da me voli, a to sam i ja rekla njemu - izjavila je španjolska starleta diskretno pokazujući poveliki dijamantni zaručnički prsten kojeg joj je dao Portugalac.
Ipak, njezini demantiji nimalo ne stišavaju glasine o stvarnom završetku petomjesečne veze. Njezine navodne afere sa nogometašem Sergiom Ramosom i menadžerom Pedrom Campaneom sada su poznate i Ronaldu koji se odmara od nedavne operacije gležnja koja će ga s nogometnih terena udaljiti gotovo tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brener 16.07.2008.

    pa dobro nije za baciti, ali da san jebeni ronaldo takvih bi gazia 10 dnevno!te manekenkice-starletice-hostesice tim nogometašima i nisu nego za j****ti!

  • malenaaa00 15.07.2008.

    jel se to meni učinilo ili je ona škiljava...hahhahaa...gleda u križ....

  • malenaaa00 15.07.2008.

    a bkte jesi gadna....kud si ružna još u glupa....a majko moja šta bog sve neće stvoriti

Komentiraj...
Vidi sve komentare