To je to što me zanima!

Nerin otac daje popust svima koji su glasali za njegovu kćer

Popust na neke vodoinstalaterske popravke dobit će samo oni Makarani koji Matku Stipičeviću dokažu da su glasali za njegovu Neru ispisima telefonskih poziva
Vidi originalni članak

Glumica je u jednom intervjuu izjavila kako plesačke gene ima na tatu, a na majku zna dobro kuhati. Upravo joj je otac bio najvatreniji navijač tijekom 'Plesa sa zvijezdama' u kojem je Nera Stipičević plesala s Damirom Horvatinčićem. Matko Stipičević toliko je ponosan i sretan zbog kćerkine pobjede da je svim Makaranima koji su glasali za njegovu kćer obećao popust na vodoinstalaterske popravke koje on obavlja, piše Jutarnji list. Naravno, popust se neće moći dobiti samo tako, već će, da bi ga dobili, Makarani morati Matku pokazati ispise telefonskih računa na kojima se vidi da su glasali za njegovu kćer.

 Nerin otac u mlađim je danima bio jako dobar plesač i za njegov su talent znali svi koji su ga barem jednom vidjeli dok je plesao u disku. Plesu se planirao ozbiljnije posvetiti, no spletom okolnosti odabrao je sasvim drugu karijeru. 


Idi na 24sata

Komentari 10

  • JAX 22.12.2010.

    Dovoljno je da je dovede k meni u krevet. Dobro ću naplatit

  • lagrime 22.12.2010.

    Neru poznam jos od djetinjstva i jedna je od rijetkih zvijezda i zvijezdica koja se nije umislila već je ostala jednaka kao i prije, Kad dođe nazad u svoj grad nije ni glumica, ni plesacica vec samo Nera!!! Svaka ti cast na tome!!!

  • mandy11 22.12.2010.

    meni je baš drago da je Nera pobjedila..super pleše i to je to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare