To je to što me zanima!

Nesreća prije Dore: Plesačica Nine Kraljić pala s pozornice, pokazala krvavu ozljedu noge

Plesačica Mia Kuleš je upala u rupu na pozornici. Trenutačno je najveća zvijezda Dore, našalio se jedan od Nininih plesača Ivan Štrkljević. Mia je odmah stavila led na ozljedu...
Vidi originalni članak

Pokaži ranu junačku. E živote, prvi službeni pad sa stagea, rekla je Nina Kraljić (28) snimajući svoju plesačicu koja je pokazivala ozljedu na nozi. S pole dance umjetnicima Miom Kuleš i Ivom Štrkljevićem nastupa ove subote na Dori uz pjesmu 'Rijeka'. 

- Nisam čak ni plesala. Pala sam sa stagea u mraku - dodala je plesačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ninom Kraljić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mia je pokazala krvavu ozljedu noge te su joj odmah stavljali led kako rana ne bi natekla. Nina se našalila kako je plesačica Mia pala s pozornice od sreće zbog toga što je pjesma 'Rijeka' favorit na Dori po kladionicama. 

- OK je, led je tu i zabavljamo se vrhunski. Imamo pjesmu koju svi vole i baš mi je drago da se osjeti već u minuti svaki uložen trud, da nešto što je arhaično opet bude suvremeno i moderno, a izvorno naše o posebno. Reakcije su divne s apsolutno svih strana, napunili ste nas pozitivnom na najjače - napisala je Nina Kraljić na društvenim mrežama.

Kaže kako se oni već osjećaju kao pobjednici te se svima zahvalila na podršci uoči Dore. Povodom Mijinog pada oglasili su se i drugi plesači. 

- Mia Kuleš je upala u rupu na pozornici. Trenutačno je najveća zvijezda Dore - napisao je Ivo Štrkljević, plesač i instruktor pole dancea. 

Isječak Ninine pjesme 'Rijeka' došao je na drugo mjesto u trendovima u Hrvatskoj i u samo pet dana pregledan je više od 150.000 puta. Nina je već nastupala na Eurosongu u Stockholmu s pjesmom 'Lighthouse' 2016. godine, a sad, prema kladionicama, ima najveće izglede za pobjedu na Dori. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Izravan prijenos iz dvorane Marino Cvetković u Opatiji bit će 13. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1). Natječe se 14 finalista, a pobjednik Dore predstavljat će Hrvatsku u  Rotterdamu u Nizozemskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • John Doe Jr. 12.02.2021.

    valjda će biti mirovina hrvatskog branitelja iz domovinskog rata  

  • korak ide za korakom 12.02.2021.

    Jesu li joj isisali otrov iz rane...?

  • Tvrtkomotkić 12.02.2021.

    Lakrdija teška

Komentiraj...
Vidi sve komentare