Obavijesti

Show

Komentari 26

Nesreća prije Dore: Plesačica Nine Kraljić pala s pozornice, pokazala krvavu ozljedu noge

Nesreća prije Dore: Plesačica Nine Kraljić pala s pozornice, pokazala krvavu ozljedu noge
6

Plesačica Mia Kuleš je upala u rupu na pozornici. Trenutačno je najveća zvijezda Dore, našalio se jedan od Nininih plesača Ivan Štrkljević. Mia je odmah stavila led na ozljedu...

VIDEO

Pokaži ranu junačku. E živote, prvi službeni pad sa stagea, rekla je Nina Kraljić (28) snimajući svoju plesačicu koja je pokazivala ozljedu na nozi. S pole dance umjetnicima Miom Kuleš i Ivom Štrkljevićem nastupa ove subote na Dori uz pjesmu 'Rijeka'. 

- Nisam čak ni plesala. Pala sam sa stagea u mraku - dodala je plesačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ninom Kraljić

Pokretanje videa...

Nina Kraljić u 24 pitanja! 13:32

Mia je pokazala krvavu ozljedu noge te su joj odmah stavljali led kako rana ne bi natekla. Nina se našalila kako je plesačica Mia pala s pozornice od sreće zbog toga što je pjesma 'Rijeka' favorit na Dori po kladionicama. 

- OK je, led je tu i zabavljamo se vrhunski. Imamo pjesmu koju svi vole i baš mi je drago da se osjeti već u minuti svaki uložen trud, da nešto što je arhaično opet bude suvremeno i moderno, a izvorno naše o posebno. Reakcije su divne s apsolutno svih strana, napunili ste nas pozitivnom na najjače - napisala je Nina Kraljić na društvenim mrežama.

Kaže kako se oni već osjećaju kao pobjednici te se svima zahvalila na podršci uoči Dore. Povodom Mijinog pada oglasili su se i drugi plesači. 

- Mia Kuleš je upala u rupu na pozornici. Trenutačno je najveća zvijezda Dore - napisao je Ivo Štrkljević, plesač i instruktor pole dancea. 

Isječak Ninine pjesme 'Rijeka' došao je na drugo mjesto u trendovima u Hrvatskoj i u samo pet dana pregledan je više od 150.000 puta. Nina je već nastupala na Eurosongu u Stockholmu s pjesmom 'Lighthouse' 2016. godine, a sad, prema kladionicama, ima najveće izglede za pobjedu na Dori. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Izravan prijenos iz dvorane Marino Cvetković u Opatiji bit će 13. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1). Natječe se 14 finalista, a pobjednik Dore predstavljat će Hrvatsku u  Rotterdamu u Nizozemskoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin