To je to što me zanima!

Nesreća u Trogiru: Motociklist se zabio u auto Ivana Pažanina

Član žirija, kojega smo gledali u trećoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', u sudaru nije stradao, a mladić koji je, kažu očevici, prebrzo jurio na dva kotača imao je kacigu
Vidi originalni članak

Ivan Pažanin (32) izlazio je iz autopraonice kraj novog trgovačkog centra koji se gradi u Trogiru, kad se u njegov automobil zaletio neoprezni motociklist.

Član žirija, kojega smo gledali u trećoj sezoni RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', u sudaru nije stradao, a mladić koji je, kažu očevici, prebrzo jurio na dva kotača imao je, nasreću, kacigu.

- Udario je u prednji dio auta i preletio preko njega barem tri, četiri metra. Došli su policija i Hitna pomoć, a motociklist je navodno slomio nogu. Jaukao je od bolova - prepričali su očevici.

 

 Pažanin je nesretnome mladiću prvi priskočio u pomoć, ali sudar nije htio komentirati. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • BLACKDOG 05.07.2016.

    Pošto prolazim tim mjestom dvaput na dan, znam da je cesta ravna iz oba smjera. Ali vozi se, osobito motori, do 50 km brže od dozvoljenog, pa uz redovito parkirane aute s lijeva uz cestu, lako je moguće ne viditi motor, nažalost dok ne iziđeš na cestu. Nije on prvi kojem se isto desilo, tu motoristi redovito padaju i zbog pjeska, životinja na cesti, srećom, momku nije ništa ozbiljno.

  • 05.07.2016.

    meni stvarno nije jasno zašto od jednog prosječnog čovjeka na silu pokušavaju napravit zvijezdu. te glumi u spotu, te svaki koji dan članak o njemu, skoro pa iskače iz paštete. još malo pa očekujem kandidaturu za Sabor.

  • kickass 05.07.2016.

    Glavna cesta prolazi kroz autopraonicu, što je tu sporno.... Isto tako, svaka cesta po kojoj vozi Pažanin je glavna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare