To je to što me zanima!

Nestašni Jugoslav (24) provalio u vilu Tamare Ecclestone: Ukrao nakit vrijedan 230 milijuna kn

Zajedno s međunarodnom bandom lopova provalio je u Tamarinu vilu u Kensingtonu i opljačkali je. Sirota bogatašica tada je sa suprugom i kćeri bila na odmoru u Finskoj
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (37), bivši nogometaš Frank Lampard (43) i  pokojni Vichai Srivaddhanaprabha, vlasnik nogometnog kluba Leicester City bile su žrtve pljačkaša Jugoslava Jovanovića krajem 2019. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

The Telegraph piše da je ukrao novac i nakit iz domova slavnih osoba vrijedan 26 milijuna funti (oko 230 milijuna kuna) te da je imao i pomagače. Njemu se nakon izručenja iz Italije sudi u Isleworthu gdje je priznao krivnju za počinjena djela.

Zajedno s međunarodnom bandom lopova provalio je u Tamarinu vilu u Kensingtonu i opljačkali je. To je bila najveća kućna provala ikad u Britaniji. Ona je za to vrijeme sa suprugom Jayem Rutlandom i kćeri Sophijom bila na odmoru u Finskoj. Tada su joj ukrali nakit i gotovinu u vrijednosti od 25 milijuna funti. 

'NAVUKAO SE' U HRVATSKOJ Tamara Ecclestone uživa u finim stvarima, a Jay jede brzu hranu: 'Obožavam ćevape i pljeskavice'

Policija nije uspjela vratiti nakit i gotovinu iz tri spomenute pljačke. The Telegraph piše da pretpostavljaju da je ukradeno prevezeno u inozemstvo.

Kazna će Jugoslavu biti izrečena 15. studenog, kao i Talijanima Alessandru Malteseu i Alessandru Donatiju, koji su također izručeni Velikoj Britaniji.

ORMAR BOGATE NASLJEDNICE Muž Tamare Ecclestone otkrio njezinu kolekciju dizajnerskih torbi vrijednu 10 milijuna kuna

Četvrti provalnik, Daniel Vuković, nije uhvaćen, a navodno se nalazi u Beogradu. Rumunjski državljani Alexandru Stan, Sori Marcovici, Maria Mester i Emil Bogdan Savastru u siječnju ove godine oslobođeni optužbi da su sudjelovali u planiranju spomenutih provala.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ljisica82 28.10.2021.

    To su pravi igraci,kradu onima koji imaju

  • MladenHojsak 28.10.2021.

    Nebu pri meni, nek tam de ima

  • jamesbond7777 28.10.2021.

    Jugoslav🙄🙄🙄i ta se majka usrecila... Zanatlija

Komentiraj...
Vidi sve komentare