Show

Komentari 3

Tamara Ecclestone uživa u finim stvarima, a Jay jede brzu hranu: 'Obožavam ćevape i pljeskavice'

Tamara Ecclestone uživa u finim stvarima, a Jay jede brzu hranu: 'Obožavam ćevape i pljeskavice'

Tamarin suprug, broker Jay, pokazao je fotografije najdraže hrane koju je jeo na odmoru ovog kolovoza. Plovili su Jadranom, a bogatašica Tamara voli supruga Jaya dovoditi u Dalmaciju. On kaže da je ona ta koja je šefica

Tamara Ecclestone (37) sa suprugom Jayom Rutlandom (40) sredinom kolovoza plovila je oko Trogira. Kći nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea (90) i bivše manekenke Slavice Radić (63), supruga Jaya svako ljeto dovodi u Hrvatsku. A njemu, kako sad otkriva, itekako pašu domaći kulinarski specijaliteti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Volim jesti ćevape, ali pljeskavicu još i više - rekao je burzovni broker.

Pohvalio se i fotografijama hrane koju je snimio po hrvatskim restoranima. Dodao je i kako mu je Lijepa Naša najbolja lokacija za odmor. S Tamarom ima kćer Sophiju (7) i Serenu, koja će u rujnu proslaviti prvi rođendan. Prijatelji ih često ispituju hoće li imati još djece.

- Treba pitati Tamaru, ona je šefica. Mislim da će reći da su joj već sad ‘pune ruke’ posla s našim curama - našalio se Jay.

Tamara se za burzovnog brokera zaručila 2013. godine, samo mjesec dana nakon upoznavanja.

- Kad znaš, znaš. I prije sam čula za takve slučajeve, ali ih tad nisam razumjela jer to nikad nisam doživjela. Kad sam upoznala Jaya, znala sam da je čovjek za kojeg ću se udati. Nikad se s nekim nisam osjećala tako sretno i opušteno - rekla je bogatašica.

Vjenčali su se iste godine u Francuskoj. Šuškalo se da je Bernie za svadbu odvojio više od 30 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI HUMORISTIČNI SHOW SA ZORANOM PRIBIČEVIĆEM

Najčitaniji članci