To je to što me zanima!

Nešto što je bilo samo obična igra pretvorilo se u stvarnost

Na dječjim igralištima ili u malenim ulicama mirnih kvartova mogli bismo očekivati svakojake igre, ali kada se odrasli počnu dječjih igara, svakakvi će problemi iskrsnuti
Vidi originalni članak

On mirno stoji i čeka svoju metu. Ugledao ju je. Približava se, polagano da ostane neprimijećen. U posljednji trenutak skače i hvata svoju lovinu... 'Ti loviš!'.

Ovakav razvoj događaja očekivali bismo na dječjim igralištima ili u malenim ulicama mirnih kvartova. No ovo je situacija koja se odvijala gotovo 30 godina u grupi prijatelja s jednim ciljem, da ne love. Zvuči izmišljeno, ali u pitanju je prava priča o grupi prijatelja iz djetinjstva koji su toliko dugo igrali jednu igru 'lovice' prema pravilima koja su napisali dok su bili značajno mlađi.

Tako da svakog mjeseca u godini, tih petero prijatelja igraju lovice, i tako od prvog razreda škole. Pritom riskiraju i svoje posao kao i vlastite osobne odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

Pogledajte prvi video

U glavnim ulogama ove komedije snimljene po istinitom događaju su Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms i Jake Johnson kao četvorica prijatelja s ludom opsesijom. Njihove bolje polovice glume Isla Fisher, Rashida Jones, Leslie Bibb te Annabelle Wallis. U ulozi redatelja našao se naše gore list Jeff Tomsic, koji iza sebe ima dugu karijeru snimanja televizijskih serija.

Kako se Jeff snašao u ulozi redatelja i tko je koga ulovio moći ćete pogledati u filmu 'Ti loviš!', koji u kina dolazi krajem srpnja u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare