To je to što me zanima!

Netflix je objavio prvo telekom partnerstvo u Hrvatskoj s A1

Netflix se odsad lako i jednostavno može aktivirati u Moj A1 aplikaciji. Prvo birate želite li Netflix uz fiksnu ili mobilnu uslugu, zatim paket (osnovni, standardni ili premium) te odabirete kontakt za registraciju
Vidi originalni članak

Najveća streaming platforma Netflix objavila je u četvrtak da im je A1 Hrvatska prvi telekom partner u Hrvatskoj. Predstavili su stratešku suradnju u Hrvatskoj te otkrili kako korisnici A1 usluge odsad mogu aktivirati Netflix na svim svojim uređajima.

PLANOVI ZA 2024. HT, A1 i Telemach očekuju rast i nastavak ulaganja ove godine

- Dobar smo fit u smislu povezivanja fiksnog i mobilnog, a Netflix donosi mnogo sadržaja sa stranih tržišta - rekao je Jiří Dvorjančanský, predsjednik uprave A1 Hrvatska.

Naveo je kako je A1 prošle godine uložio 200 milijuna eura u izgradnju optike u 800 kućanstva te s 5G mrežom postigao pokrivenost od 90 posto.

Plan operatera je nastaviti s investicijama kako bi u 2025. dosegao milijun kućanstava koje pokriva njegova mreža super brzog interneta.

OZLIJEDILI SE NA SNIMANJU? Dva natjecatelja realityja 'Squid Game' Netflixu prijete tužbom

Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska rekla je kako će u sklopu suradnje novim i postojećim korisnicima ponuditi pretplatu na Netflix, nekima i po šest mjeseci besplatnog Netflixa.

- Kontinuiranim obogaćivanjem našeg portfelja usluga nastojimo izlaziti iz okvira standardnih telekom ponuda, nudeći premium uslugu koja je još bolje prilagođena potrebama i željama korisnika - ispričala Majstorović.

Stefan Nabiałczyk, voditelj partnerstva u Srednjoj i Istočnoj Europi u Netflixu rekao je kako je zahvalan što A1 želi svojim korisnicima ponuditi najbolju ponudu.

- U 2024. godini pokrećemo prvo partnerstvo u Hrvatskoj s jednim od najpoznatijih igrača na tržištu - zaključuje Nabiałczyk.

Netflix se lako i jednostavno može aktivirati u Moj A1 aplikaciji. Prvo birate želite li Netflix uz fiksnu ili mobilnu uslugu, zatim paket (osnovni, standardni ili premium) te odabirete kontakt na koji se šalje link za registraciju na Netflix.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare