To je to što me zanima!

Netflixov film sniman u Splitu pun je grešaka: 'Oscar glumici koja je uronila kod Matejuške'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
O'Hara je postao elitni klub u Splitu, žrtva je umjesto na plaži umrla na popularnoj rivi, a likovi se teleportiraju po cijelom gradu. Jedino vrijedno za pogledati u filmu su Hrvatska i poznata glumica iz serije 'Tračerica'
Vidi originalni članak

Otkako je izašla najava za Netflixov film 'Weekend away' koji se snimao u Hrvatskoj, film je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, a gledatelji su iznenađeni nelogičnostima koje su primijetili mnogi Splićani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, film se snimao u O'Hari, koji je zapravo popularni kafić u Splitu, a Netflix ga je u filmu prikazao kao elitni klub za partijanje.

- Sat i pol gledanja kako se loši glumci i još gora gluma teleportiraju po Splitu - pišu na Twitteru.

- I može jedan Oscar glumici koja je za potrebe uloge mrtve žrtve zaronila u more kod Matejuške - komentirala je korisnica Twittera.

Splićani su primijetili da su scene na 'plaži' zapravo snimane u lučici Matejuška, u blizini splitske rive, inače popularnom okupljalištu mladih prije odlaska u noćne klubove. Već više od 1500 ljudi ocijenilo je ovaj film na IMDb-u, a trenutačna ocjena je 5.5 od 10. Gledatelji koji su ovom filmu dali jedinicu kažu da su uzalud trošili vrijeme gledajući ga. 

- Jedina dobra stvar u ovom filmu je bila baciti pogled na Hrvatsku, ostalo je smeće. Ne gubite vrijeme - piše u komentaru.

- Jedino što ovdje valja su Hrvatska i Leighton - pohvalili su našu zemlju i glumicu Leighton Meester (35) koja se proslavili ulogom u seriji 'Tračerica'.

AMAR BUKVIĆ OTKRIVA ZA 24SATA Glumac o suradnji s Netflixom: 'Amerikancima smo u pauzama otkrivali ljepote Hrvatske'

Inače, radnja prati dvije prijateljice Beth (Leighton Meester) i Kate (Christina Wolfe) koje stižu na odmor u Hrvatsku. Nakon uzbudljive večeri u noćnom klubu, u idućoj sceni Kateino tijelo beživotno luta morem. Beth se ničeg ne sjeća, a u sve se uključuje i hrvatska policija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tea7777 05.03.2022.

    Pa ne znam, gledala sam i losijih filmova sa dobrom ocjenom, ocito je stvar ukusa. Ja koja ne poznam Split, osim rive...ja nemam toliko kritika kao oni. Ne kuzim, ljudima koji me znaju Split nece biti toliko "gresaka" kako kazete. To je Film, stvari se montiraju i naravno da se mozes "teleportirat" ovo nije bio dokumentarac o Splitu. Mozda bi netko tko pozna Pariz rekao za Film sniman u njemu da nema logicnosti. Sve u svemu meni nije bio Film predobar ali nije ni toliko bio los.

  • 05.03.2022.

    Los jako los film

  • Andjelica 05.03.2022.

    Pogledala smijrsan i naivan film alii split je o k

Komentiraj...
Vidi sve komentare