To je to što me zanima!

Netko drugi postaje Batman: Ben Affleck odustao od uloge

Iako je bio vezan za projekt isprva i scenarijem, pa zatim i kao redatelj, a jasno i kao glumac, Ben Affleck je izgubio sve tri uloge. Ima li serijal o Vitezu Tame budućnost?
Vidi originalni članak

Nakon što je film s Affleckom kao Batmanom prvo izgubio jednog scenarista, pa zatim i glumca Joea Manganiella, izgubio je i Afflecka. Film koji je trebao biti Affleckovo 'čedo' je tako doslovce u potpunosti 'očišćen' od tog glumca.

Redatelj Matt Reeves, koji je preuzeo kormilo od Afflecka i koji nas je ove godine oduševio trećim dijelom sage o planetu majmuna, je u nedavnom intervjuu novinaru Mastersu ustvrdio kako film o Batmanu neće biti povezan s nedavnim filmovima u kojima smo vidjeli Affleckovog Batmana.

- 'The Batman', primjerice, nije namijenjen da bude povezan s ostalim filmovima iz svemira o Justice Leagueu, već će se odvijati u drugo vrijeme te će imati drugog glumca - napisao je Masters.

Ovakve vijesti nas i ne iznenađuju toliko, jer su dosta loše kritike koje su snašle 'Batman v Superman: Zora pravednika' i užasne koje je dobio 'Odred otpisanih' natjerale producente da ozbiljno razmisle o putu kamo ide franšiza DCEU. Doduše, moramo se upitati koliko je smisleno snimati posve drugačiji film, s posve drugačijim Batmanom od onoga kojeg se trenutačno svugdje reklamira.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dennyy 30.08.2017.

    Nekako sumnjam u istinitost ovog članka.. Afleckov Batman je zapravo jedina pozitivna stvar iz B v S, a vjerojatno će tako biti i sa Justice league i onda da odluće maknuti jedinu pozitivnu stvar? Nekako mi to ne drži vodu, a i nisam nigdje vidio službenu objavu toga

  • Joker123 27.08.2017.

    Mislin da ste falili ali ako je istina onda je to vec sprdnja

  • QuentinRodriguez 26.08.2017.

    Nije tačno. Opet pišete o nečemu što nemate pojma!! Affleck je Batman i biti če Batman!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare