Obavijesti

Show

Komentari 5

Netko drugi postaje Batman: Ben Affleck odustao od uloge

Netko drugi postaje Batman: Ben Affleck odustao od uloge
2

Iako je bio vezan za projekt isprva i scenarijem, pa zatim i kao redatelj, a jasno i kao glumac, Ben Affleck je izgubio sve tri uloge. Ima li serijal o Vitezu Tame budućnost?

VIDEO

Nakon što je film s Affleckom kao Batmanom prvo izgubio jednog scenarista, pa zatim i glumca Joea Manganiella, izgubio je i Afflecka. Film koji je trebao biti Affleckovo 'čedo' je tako doslovce u potpunosti 'očišćen' od tog glumca.

Redatelj Matt Reeves, koji je preuzeo kormilo od Afflecka i koji nas je ove godine oduševio trećim dijelom sage o planetu majmuna, je u nedavnom intervjuu novinaru Mastersu ustvrdio kako film o Batmanu neće biti povezan s nedavnim filmovima u kojima smo vidjeli Affleckovog Batmana.

- 'The Batman', primjerice, nije namijenjen da bude povezan s ostalim filmovima iz svemira o Justice Leagueu, već će se odvijati u drugo vrijeme te će imati drugog glumca - napisao je Masters.

Ovakve vijesti nas i ne iznenađuju toliko, jer su dosta loše kritike koje su snašle 'Batman v Superman: Zora pravednika' i užasne koje je dobio 'Odred otpisanih' natjerale producente da ozbiljno razmisle o putu kamo ide franšiza DCEU. Doduše, moramo se upitati koliko je smisleno snimati posve drugačiji film, s posve drugačijim Batmanom od onoga kojeg se trenutačno svugdje reklamira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode