To je to što me zanima!

Neugodno iznenađenje: Ante je na vaganju imao 1,6 kg viška

Nakon odrađenog izazova kandidati se u kuću vraćaju dobre volje jer ih očekuje televizor koji im je proteklih tjedana u kući bio uskraćen, a slavi se i Gabrijelin rođendan
Vidi originalni članak

Pred kandidatima je još jedan veliki izazov u kojem ponovno mogu osvojiti važnu nagradu. Marijana Batinić ih dočekuje na bazenu u kojem ih očekuju gumeni čamci kojima kandidati sebe, ali i preostale članove tima moraju dovesti do druge strane 'obale'. 

Nagrada za odrađeni izazov u što kraćem roku je imunitet za cijeli tim na idućem vaganju. Gabi se boji vode zbog čega je cijelo vrijeme plakala jer se boji da neće moći doprinijeti pobjedi svog tima.

Bez obzira na pobjedu kandidati se u kuću vraćaju dobre volje jer ih očekuje televizor koji im je proteklih tjedana u kući bio uskraćen, a slavi se i Gabrijelin rođendan.

Nekima televizor i slavlje nisu nikakva prepreka ako treba održati moralnu lekciju pa trener Mario Mlinarić odvodi svoj tim na trening, a zbog varanja na izazovu posebno će se pozabaviti jednim kandidatom.

Na dan vaganja kandidati odrađuju posljednji trening pred vaganja i treneri oba tima obećavaju da će ih iscijediti. Na novom vaganju Antini rezultati zapanjuju – on je naime natukao čak 1,6 kg.

Što će se još događati, ne propustite vidjeti večeras u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.04.2017.

    gdje su školski nasilnici bili u slučaju ove tetkice Ante, zakazali su očito..? Kao da je imao samo dvije mame da ga odgajaju.. Pod hitno ga isprebijat da nadođe..

  • --- DAVOR --- 04.04.2017.

    Zakaj ženama cenzurirate sise a muškima NE? To je fuj! Barem onima iznad broja 3 a svi muški tamo imaju barem trojku.

  • MalaMicaMaca 04.04.2017.

    Opet su bez majica?!?? I ja opet to vidim slucajno jooooooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare