To je to što me zanima!

Neugodno: Rihanna nije mogla pogledati svoju snimku seksa

Pjevačica je zaigrala u seriji 'Bates Motel' u kojoj je snimila škakljivu scenu s glumcem Austinom Nicholsom. Rihanna je otkrila kako joj je bilo neugodno gledati samu sebe kako se seksa
Vidi originalni članak

Rihanna (29) je snimila dvije epizode televizijske serije 'Bates Motel' u kojoj je utjelovila legendarnu Marion Crane koju je 1960. u Hitchcockovom 'Psihu' glumila Janet Leigh.

Pjevačica je snimila scenu seksa s glumcem Austinom Nicholsom (36) koji je igrao Marioninog dečka Sama. Dok se škakljiva scena prikazivala na televiziji, Rihanni je bilo toliko neugodno da ju nije mogla gledati.

Na Instagramu je pokrenula prijenos uživo te pratiteljima opisala kako se osjeća.

- O Bože, ovo je tako čudno. Ne mogu gledati - rekla je i prekrila lice od srama. Nakon toga izjavila je kako joj je mučno slušati svoj glas.

U jednom trenutku odlučila je zaigrati igru u kojoj će, svaki put kad netko u epizodi kaže Norman, popiti čašicu tequille.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • silverfox 23.03.2017.

    Jadna kak je stidljiva

  • Tišina mora 22.03.2017.

    a mogu misliti kako je to neugodno...samo ako si kao glumac pristao na te scene to je dio posla, ehh sad vjerujem da je većini to nezgodno kasnije gledati, makar ja bih da to radim..čisto da vidim kako su napravili to, smontirali, zvučni efekti koliko su neke situacije izvukli i tako..može se to napravit da je baš lijepo umjetnički a ne vulgarno

  • ChiSonoIo 22.03.2017.

    Vidiš ti to... Prestrašno...;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare