To je to što me zanima!

Neutješna obitelj i prijatelji se u suzama oprostili od Matthewa Perryja uz emotivnu pjesmu

Pjesma koju su pustili na sprovodu je neslužbena himna svih oni koji se bore s nekom ovisnosti. Glumac je tijekom karijere otvoreno pričao o svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu
Vidi originalni članak

Glumac Matthew Perry, koji je preminuo u subotu, pokopan je u Los Angelesu. Na posljednji ispraćaj stigli su njegovi kolege iz serije 'Prijatelji', a ispratili su ga uz emotivnu pjesmu. 'Don't Give Up' Petera Gabriela i Kate Bush rasplakala je glumčevu obitelj, kolege i prijatelje.

Inače, ova pjesma je neslužbena himna onih koji se bore s nekom vrstom ovisnosti. 'Nema više borbe ili se barem tako čini, ja sam čovjek čiji su snovi ostali napušteni, promijenio sam lice, promijenio sam ime, ali nitko te ne želi kad gubiš', jedan je od stihova iz te pjesme.

Glumac je otvoreno pričao o svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu, s kojom se borio i tijekom snimanja 'Prijatelja'. 

Podsjetimo, Matthewa su 28. listopada pronašli mrtvog u njegovom jacuzziju. Imao je 54 godine. Nekoliko dana nakon smrti su došli rezultati prvog toksikološkog nalaza koji su pokazali da glumac nije konzumirao fentanil ni metamfetamin. Rezultati detaljnijeg testa mogli bi izaći tek za nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare