To je to što me zanima!

Neve iz 'Ljubav je na selu' blista u braku: Muž Zvone hranio je na klupici tijekom koncerta u Sinju

Nevenka Bekavac, svoju je ljubavnu sreću tražila u čak tri sezone emisije 'Ljubav je na selu', ali ju, barem u farmerima, nije uspjela pronaći. Ipak, ona danas ima svog muškarca, udana je žena, a dobila je i sina
Vidi originalni članak

Nevenka Bekavac (45) je kod svih predstavljanja u showu 'Ljubav je na selu' govorila da se nekoć bavila manekenstvom, a igrala je i košarku. Mnogi joj kandidati nisu vjerovali. Godinama kasnije Neve je postala 'sinjska nevista'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neve je 2017. godine izrekla sudbonosno "da" svom odabraniku, Sinjaninu Zvoni Petričeviću.

Upravo s njim uživala je u velikom koncertu Jole u čast slavodobitnika 307. Sinjske Alke, Frane Ivkovića.

Kako piše Dalmacija Danas, Neve i njen suprug izmjenjivali su nježnosti i ponešto hrane na klupi u parku, a dok supruga nije bilo Neve je opalila i koji selfi.

Podsjetimo, Nevenka Bekavac, poznatija kao Neve, svoju je ljubavnu sreću tražila u čak tri sezone emisije 'Ljubav je na selu', ali ju, barem u farmerima, nije uspjela pronaći. Ipak, ona danas ima svog muškarca, udana je žena, a dobila je i sinčića Stjepana (5).

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ŠTEF75 30.09.2023.

    to se zove ljubav

  • nevenka bekavac 02.09.2023.

    Spektakl, samohrane mame I inteligencija 123, Armageddon Sparkasse kartice Njemacka, Rvati koji bacaju prazne vrecice po Njemackoj I mrvice kruha na Sljemenu, ova drzava nije normalna.

  • danijelavucic07@gmail.com 10.08.2022.

    Tako retardirane će i imati sreće i naći pravu osobu

Komentiraj...
Vidi sve komentare