To je to što me zanima!

Neven Ciganović je mrzio tjelesni: Bio sam debeljko

ESTRADNJACI U ŠKOLSKIM KLUPAMA: Profesori kažu da je Niven Ciganović bio pravi vragolan. Simona Šajn je bila umiljata i stidljiva djevojčica
Vidi originalni članak

Znao sam se probuditi, pogledati na raspored i vidjeti da je taj dan tjelesna i zdravstvena kultura. Uvijek bi mi pozlilo, našalio se Neven Ciganović (40). Stilist je mrzio sport jer je, kako kaže, bio debeljuškast.
- Do trećeg srednje sam težio 110 kilograma. Sjećam se da je bilo ljeto i da su moji roditelji otišli na more. Rekao sam si da moram smršavjeti pa sam prestao jesti. Do kraja školskih praznika bio sam lakši za 30 kilograma - ispričao nam je Cigi. Profesori zagrebačke škole za tekstilni dizajn prisjećaju ga se kao vedra dječaka koji je uvijek bio spreman za šalu.
- Sjećam se da je svim profesorima u školi za Božić napravio čestitku. Kako je imao puno jedinica u prvom polugodištu, tako je izradio vinograd od ‘kolaca’ i na dnu je nacrtao jednu ‘dvicu’ - smije se Ciganovićeva profesorica matematike. Neven kaže da je vragolastiji bio u osnovnoj školi. Tad je morao sjediti u “magarećoj klupi” sa zločestom djecom. U srednjoj je imao puno prijatelja, no bolji je ostao s društvom iz osnovne. Često se čuju i vide. Kolege iz klupa sjećaju se Severine Vučković (38) kao vedre, dinamične i simpatične djevojke koja je uvijek morala biti u središtu pozornosti. Razredne kolege za pjevačicu kažu da je bila pokretač svih akcija te da je voljela šefovati. Ne čude se što je uspjela jer se oduvijek dalo naslutiti da neće ostati anonimna.
Simonu Šajn (25), bivšu Gotovac, nastavnici su opisali kao sramežljivu i umiljatu djevojčicu koja se nije izdvajala od drugih. Bila je šutljiva i prolazila je s vrlo dobrim.
- Nikad me nije zanimao fakultet, znala sam da ću biti manekenka - kazala je majka malene Gabrijele (3).

SEVERINA NIJE MATURIRALA U MUZIČKOJ ŠKOLI U SPLITU
Splitska pjevačica pohađala je Glazbenu školu Josipa Hatzea u Splitu. Bila je vrlo dobar đak, a voljela je hrvatski jezik i zemljopis. Učila je svirati klavir, ali je ubrzo odustala. Navodno nikad nije maturirala.

SIMONI JE NAJDRAŽI BIO SLOVENSKI, A MRZILA JE FIZIKU I KEMIJU
Simona Šajn završila je srednju trgovačku školu u Sloveniji. Voljela je likovni jer je tada mogla slikati drveće, šume, biljke i ljude. Nisu joj išle kemija i fizika, ali je sve to znala u jedan dan naučiti napamet. Najbolje joj je išao slovenski.

ALEKSANDRA NIJE IMALA NITI JEDNU ČETVORKU
Manekenkin otac Željko Grdić kaže da je njegova kći uvijek znala “zagrijati stolac” i naučiti gradivo. Nikad nije izbivala s nastave, a voljela je biologiju i povijest. Sve četiri godine u jezičnoj gimnaziji u Virovitici završila je s odličnim.

NEVEN NIKADA NIJE CRTAO PREKO RUBOVA
Još u osnovnoj školi znao je da će se baviti modom. Obožavao je dizajn i crtanje te nikad nije “risao preko ruba”. Kaže da mu matematika i fizika nisu išle jer su bile dosadne, a dobivao bi pohvale za zadaćnice iz hrvatskog.

AVA: PILA SAM MODRU GALICU U ŠKOLSKOM LABORATORIJU

Idi na 24sata

Komentari 32

  • neplacamrezije 04.06.2010.

    ?

  • 04.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_44620 04.06.2010.

    cek jel ja ovo dobro vidim ili je ovo glavna vijest na pocetnoj str.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare