To je to što me zanima!

Neven Ciganović obara: Prsa za Barbie, a oštar jezik za Ninu

Neven se “uvukao” u top-majicu Barbie, kupaće Speedo i ručnik s omiljenim likovima, a nedavno je zbog modnog ukusa zaratio s Ninom Badrić. Isprozivao jer nije bila usklađena kako je on htio
Vidi originalni članak

To što je ljeto kalendarski završilo, ništa ne predstavlja za našega Cigija, koji se odmara u ljetnom izdanju u naselju Stanići kraj Omiša. Neven Ciganović (46) iskoristio je divan i sunčan dan pored bazena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

“Uvukao” se u top-majicu Barbie, kupaće Speedo i ručnik s omiljenim likovima. Nije zaboravio ni na natikače koje su bile “must-have” komad i ovoga ljeta. Zna Cigi da su one odlične za noćne šetnje, a istodobno posluže i kao zaštita od šljunčanih plaža.

Nije rijetkost da stilist, koji je ujedno i društveni kroničar, prokomentira osobe iz javnog života. Bude grub, ali i iskren jer zna koliko se istina cijeni. Ali ne treba ga kriviti jer mu oni ionako uvijek daju povoda za to.

Tako se nedavno na društvenim mrežama zaratio s pjevačicom Ninom Badrić (47). Cigi ju je isprozivao jer nije bila usklađena kako je on htio, ali nije mu ni ona ostala dužna. Zbog njegova oštrog jezika nitko mu ne zamjera zato što ima meko srce. Ipak je Cigi svima omiljen baš kao što je to i lutka Barbie, pa mu se takve kritike ne uzimaju za zlo.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S NEVENOM CIGANOVIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 142

  • japanokinez 01.10.2019.

    Ja mislim da je ovaj lik pukao ko kokica. Tu više pomoći nema, ist da mi neko kaže da će sutra izvaditi Titanik i da će voziti kao trajekt.

  • pumpi 01.10.2019.

    kažu da svaka bu... ima svoje veselje, pa valjda tako i on

  • dont 01.10.2019.

    Đizus,kaj je ovo za stvora,Fredy Kruger bi se splašio

Komentiraj...
Vidi sve komentare