To je to što me zanima!

Neven Ciganović poručio Vlatki Pokos: Ostaje nam da se volimo

ČESTITAR Cigi je čestitao fanovima Dan zaljubljenih. Javile su mu se zaručena Mehunka, ali i Vlatka Pokos, koja solira u Kanadi
Vidi originalni članak

Mi smo samo divlji u srcu. Sretno Valentinovo svima koji slave, napisao je Neven Ciganović (48) na svojoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO: Neven Ciganović izašao iz Parova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirao je u društvu crnokose starlete Zorice Dukić, s kojom je bio u kontroverznom srpskom reality showu “Parovi”. Društveni kroničar nosio je outfit s divljim uzorkom kao i starleta.

U komentarima na njegovu Instagramu odmah su se javile njegove frendice Snježana Mehun i Vlatka Pokos. Mehunka se prije nekoliko dana zaručila za bečkog poduzetnika Franza Schillingera. U komentarima Cigiju je napisala da je ljubomorna na crnku koja pozira s njim i da je mislila da je jedina u njegovu životu.

- Ne budi ljubomorna. Ja ovoj bar prsten nisam kupio - odgovorio joj je Cigi. Mehunki nije bilo smiješno.

- Iza nas je 25 godina - odgovorila mu je. Cigi i Mehun nerazdvojni su prijatelji više od dva desetljeća. Znaju međusobne najveće tajne, a Cigi često Mehunku špota zbog poziranja u badiću, čega se nije odrekla otkako je na Maldivima.

- Nije ti smetalo ni mojih 625 slika u badiću - pitala ga je Mehunka, koja ga je gnjavila da se vrati u Hrvatsku. “A to si ti? Ja mislio Pamela Anderson”, komplimentirao joj je Cigi.

Društveni kroničar je mjesecima u Beogradu nakon izlaska iz “Parova”. Omilio mu se život u srpskoj prijestolnici u kojoj boravi kod prijatelja, a u Beogradu, kako doznajemo, uskoro snima novi projekt vezano za njegove estetske operacije. U komentarima na valentinovsku fotku javila se i Vlatka Pokos, koja solira u Kanadi.

“Ljubice, sretan ti Dan ljubavi”, napisala mu je Vlatka, a Cigi joj je odgovorio: “Mačko moja, i tebi nek’ je sretan ovaj Dan ljubavi, uvijek ostajemo mi da se volimo između sebe”.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 16.02.2021.

    Ajmeee ciggiiii, vidiii gaaaaaa. Bas je on jos faliooooo. Di je karlevusaa??

  • Mike Etimille 16.02.2021.

    Plastika i silikon na sve strane.

  • konavodez 16.02.2021.

    Od čega ovaj živi???

Komentiraj...
Vidi sve komentare