To je to što me zanima!

Neven iz showa 'Ljubav je na selu' postao je otac: 'Presretan sam, tata ju je dobro napravio'

Neven je postao po prvi puta otac, dok je Katarini Mia sedmo dijete. Neven je ranije pojasnio da je u dobrim odnosima sa ostalom djecom i njezinim bivšim mužem
Vidi originalni članak

Neven Landek, jedan od farmera 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu', postao je otac. Njegova partnerica Katarina u nedjelju u noći rodila je kćerkicu koju je par nazvao Mia, prenosi RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponosni otac otkrio je u razgovoru za RTL da je jako sretan i ponosan zbog toga.

- Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio - ispričao je. Malenu Miu uspio je vidjeti samo preko stakla, a otkrio je da nije uopće proslavio još rođenje djeteta.

- Nisam feštao. Katarina i ja smo se dogovorili da ćemo napraviti obiteljsko okupljanje kada nju i malenu puste iz bolnice i proslaviti svi zajedno - kaže Neven.

LANDEK POSTAJE TATA Nevenova Katarina ovih dana rodit će sedmo dijete, on tvrdi: 'Nije ostavila djecu, pa čuju se'

On je rođenje kćeri proslavio fotografijom rode na društvenoj mreži, a čestitke mu je uputio i Željan iz showa.

- Bravo Nevene, stigla curica, sve vam sritno bilo - napisao je Željan.

Par živi zajedno u Nevenovoj kući, njemu će to biti prvo dijete, a njegovoj partnerici Katarini sedmo. 

IPAK ĆE OSTATI PRIJATELJI? Neven zavodio Samantu, a njoj je sve bilo dosadno: 'Samo joj YouTube ide, ne zna ništa raditi'

- Katarina nije ostavila svoju djecu, kako neki pišu. Posjećuje ih i ona nju posjećuju. I ja sam u odličnim odnosima s njima, njena djeca su me lijepo prihvatila. I s njenim bivšim mužem sam u dobrom odnosu. Njihov brak nije funkcionirao i razišli su se, ali svi se dobro slažemo - pojasnio je. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zele1950 04.07.2021.

    nek si ti umočio🤣

  • zaladilo 30.06.2021.

    Draga boža imande neki plan sunjiman jer neb da da se takun rezmnožavadu a i kolinda!

  • spejskadet 30.06.2021.

    Sto je tu lose sto imaju dijete? Znaci pola hrvatske je rastavljeno i bili su u nekoliko brakova i imaju nekoliko klinaca, svaki svog cacu da se majstor zna. Zasto je ovo izuzetak da se pljuje po njima. Covjek barem radi, i dijete ce im znati raditi na polju od 4 godine zivota, sto je opet naprednije od pola vasih membrana doma sto ih odgajate, svi samo sto se ne raspadnu od njeznosti. Da bit ce mala zaostala po pitanju drustvenih sposobnosti, i vjerojatno ismijavano od vasih punoglavaca u skoli ali narocito zbog vaseg ismijavanja ali se dam kladit da ce biti bolji roditelji nego velika vecina vas. Gledajte svoje membrane, ne dajte da se raspadnu jadni onako plahi, kupujte im konzole da se ne razbole i dalje ih drzite kao kap vode na dlanu, ni u kojem slucaju ih osnovama samostalnog zivota, nek vise na maminoj i tatinoj dudi do 30 godine. Smijete se Landekovoj zeni sto ima toliko dijece sa dva muza, a zene moje koje ju sprdate primile ste vise sjemena nego polja u slavoniji. Da nije lica taman bi jedno 40to dijete rodile. E sirotinjo i bogu si teska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare