To je to što me zanima!

Nevena Rendeli nasmijala je objavom: 'Nakon dva tjedna pokupiš djecu i pitaš se čija su'

Nevena je sa suprugom Makom Vejzovićem i djecom ljetos kampirala u obilasku Slovenije. Prvo su se odmarali na Bohinju, a onda su krenuli put Kranjske gore
Vidi originalni članak

Bivša HRT-ova novinarka Nevena Rendeli često na društvenim mrežama objavljuje svakodnevne zgode i fotografije iz privatnog života. Zahvaljujući kćerima, Lei, Mari i Viti, uvijek uspije nasmijati pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je slikovito opisala susret s njima, nakon što ih je ostavila dva tjedana na odmoru kod bake.

AKTIVNI ODMOR Rendeli ljetovanje zamijenila odlaskom u planine, s obitelji kampirala na jezeru u Sloveniji

- Kad nakon dva tjedna pokupiš djecu i pitaš se čija su. Svaka čast bakama i dedama, ali sad mi treba još dva tjedna preodgoja. Dobro jutro nakon burne noći - napisala je Nevena pored idilične fotografije.

Vrlo brzo u komentarima javili su se i pratitelji.

- Da bar moju netko hoće na dva tjedna - napisala je jedna osoba.

- Tome i služe baka i deda - nadovezala se druga.

- Mi to zovemo vraćanje na tvorničke postavke - našalila se treća.

Nevena je sa suprugom Makom Vejzovićem i djecom ljetos kampirala u obilasku Slovenije. Prvo su se odmarali na Bohinju, a onda su krenuli put Kranjske gore. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Lavinia9 31.08.2021.

    Jooooj dosta više o uvijek istim ljudima.....zar u Hrvatskoj stvarno nema i drugih uspješnih žena? Vječno samo Rendeli, Šuput, Badrić... nekako ste zapostavili Renatu Sopek???

  • It's kišing 30.08.2021.

    Vjerojatno su baka i djed s muževe strane... Jer da su njeni roditelji, onda bi vjerojatno ta djeca za nju bila savršena i vjerojatno i bolja nego kad ih je ostavila na čuvanje

  • 29.08.2021.

    @lolitta upravo sam to pomislila. Jako nezahvalno od nje. Ja imam,ali sve je to vrlo kratko,sat-dva. Tako da znam o cemu pricas i potpuno razumijem. Lajkam te.

Komentiraj...
Vidi sve komentare