Show

Komentari 18

Rendeli ljetovanje zamijenila odlaskom u planine, s obitelji kampirala na jezeru u Sloveniji

Rendeli ljetovanje zamijenila odlaskom u planine, s obitelji kampirala na jezeru u Sloveniji

Nevena je s mužem Makom i tri kćeri provela odmor u planinama na nižoj temperaturi, pa ju ljetne vrućine nisu smetale. Planinarili su, vozili bicikle i kampirali pored jezera što je djevojčicama bilo posebno iskustvo

Poznata hrvatska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (40) otkrila je poseban način svog ljetovanja ove godine. Potpuno suprotno svim očekivanjima, Nevena je s mužem Makom (40) i njihove tri djevojčice odlučila svoje ljeto provesti u planinama, a ne na plaži. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izlet na 2000 metara nadmorske visine usred ljetne žege je potpuno otkriće - napisala je Nevena uz fotografiju.

Prva destinacija njezinog ljetovanja bio je kamp na jezeru Bohinj, gdje su djevojčice iskusile svoju prvu vožnju kanuom. 

Obitelj je posjetila i jezero Jasna u koje su njezine kćeri neočekivano ušle u tenisicama. Umjesto kupanja, cijela je obitelj biciklima obilazila lijepi krajolik. 

- Dok je dolje 27 stupnjeva, gore je 18, a zrak je čudo. Bilo je to i kratko prvo planinarenje za cure jer se na 1500 metara može doći gondolom, a ostatak je lagana šetnja. A gore, gore je raj. 

Nevena je sa svojim 52 tisuće pratitelja na Instagramu podijelila niz fotki s odmora, a otkrila je i da su s djevojčicama posjetili slap Peričnik.

Iako se ispod slapa inače može proći, Nevena je napisala kako s malom djecom nije preporučljivo.