To je to što me zanima!

Nevena Rendeli se pohvalila životnim dostignućima u badiću: Svima nam fali samopouzdanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije, objavu na Instagramu počela je tekstom s kojim su je predstavili na nedavnom panelu na kojem je sudjelovala, a onda je dodala još pokoju titulu
Vidi originalni članak

Poznata voditeljica proslavila je 40. rođendan s novom objavom na Instagramu u kojoj je svojim pratiteljima poslala inspirirajuću poruku kao podsjetnik na ono što su napravili tijekom života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografijama Nevena pozira kraj bazena u crnom jednodijelnom badiću sa slavljeničkim balonima, a u bazenu se brčkaju njezine tri djevojčice.

- Neki dan su me ovako predstavili na jednoj panelici: Novinarka, televizijska voditeljica, autorica putopisa, sociologinja, PR stručnjakinja, event menadžerica i osnivačica agencije za odnose s javnošću samo su neka od zanimanja kojima se bavi.... Paralelno usklađivanje različitih obaveza Neveni je poznat pojam još od studentskih dana kada je istovremeno studirala novinarstvo na Političkim znanostima i sociologiju na Filozofskom fakultetu. Ja bih dodala još i mama tri najslađe curice i još nekoliko meni važnih uloga poput prijateljice, kćeri, supruge, trkačice, poduzetnice i kolumnistice. Uglavnom, ne pišem ovo da se hvalim nego kako bih samu sebe podsjetila što sam sve bila i što jesam do 40. rođendana  Zato, umjesto čestitki danas se i vi podsjetite tko ste i što ste sve ostvarili u životu! Malo samopouzdanja i samosvijesti svima nam dobro dođe iako samo na rođendan - napisala je Nevena.

Nevena je u braku s HRT-ovim snimateljem Makom Vejzovićem, zajedno imaju tri djevojčice, a Mak iz prvog braka ima dvoje djece.

Voditeljica je priznala kako se par nakon puno bezuspješnih pokušaja, odlučilo na medicinski potpomognutu oplodnju, a nakon što je rodila blizankinje Leu i Maru, Nevena je ostala trudna prirodnim putem i rodila kćer Vitu.

MORALA SE 'OPRAVDATI' Nevena Rendeli Vejzović otkrila da se cijepila, a u komentarima je napali: 'Preko veze! Sramota'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • barica_30 31.07.2021.

    Usta moja hvalite me.

  • WALJAM TEPOPESKU 26.05.2021.

    Jocker

  • 26.05.2021.

    Nekako ne priliči sam sebe hvaliti..bas da je toliko u svemu uspješna ??? Al dobro, ne treba to zamjeriti... simpa mi je inače,a curice su joj preslatke

Komentiraj...
Vidi sve komentare