To je to što me zanima!

Nevin album iz manekenskih dana: Dečki 'pali' na duge noge

Nevenka je s 22 godine sudjelovala na izboru za Miss rekreacije na Benama u Splitu. Sada je, kaže, prestara za izbor ljepote. Dalmatinka nam je priznala kako se ona i suprug ovih dana slažu bolje nego ikad
Vidi originalni članak

Nevenka Bekavac (43) je kod svih predstavljanja u showu 'Ljubav je na selu' govorila da se nekoć bavila manekenstvom, a igrala je i košarku. Mnogi joj kandidati nisu vjerovali. 

LJUBAV U DOBA KORONE Nevenka Bekavac: 'Zvone, ide nam godišnjica, spremi parfem'

Njezine avanture u realityju završile su udajom za umirovljenog nosača kofera Zvonu Petričevića (46) s kojim je dobila sina Stjepana (3). Splićanka živi na relaciji Sinj-Split, a prisjetila se dana kada je 'žarila i palila'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neve je sirena iz plićaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavila je mnoštvo fotografija iz mladosti na kojima je vitka, a 'pobrala' je i brojne komplimente na račun izgleda. Tada su dečki, govore njezini prijatelji, padali na Nevin šarm i duge noge. 

Nevenka je s 22 godine sudjelovala na izboru za Miss rekreacije na Benama u Splitu. Sada je, kaže, prestara za izbor ljepote.

Dalmatinka nam je nedavno priznala kako se ona i suprug Zvone ovih dana slažu bolje nego ikad.

- Dobro funkcioniramo, malo je dosadno kad ne možeš nigdje izaći. Ali ne svađamo se više. Gledam TV, što ću. Gledam uglavnom turske sapunice, a gledala sam i 'Ljubav je na selu'. Ovim putem pozdravila bi svoju ekipu iz showa - rekla je Nevenka.

Dodala je kako joj Zvone stalno pomaže oko kuće.

- Iznenađena sam kako je ovo ovako ispalo, sve se brzo odvilo. Neće ni Zvone da izlazi kao prije, stoji doma uglavnom. Svađali smo se ono nešto malo prije, ali sad trpimo i on i ja - zaključila je Bekavac. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Čeljo Brtika 20.07.2020.

    Čak je i sličila u nešto prije.

  • Lollica31 20.07.2020.

    Gdje je dijete? A da,u domu

  • Ovca007_1 20.07.2020.

    Kad je bila mlada, udvarali su joj se Zvone i Frane. Kako nije bila sigurna za koga da podje otisla je pitat vracaru, tko ce od njih dvojice bolje proci u zivotu. Vracara je dugo gledala u kuglu, i naspoljetku rece: Frane ce bolje proci, jer ces se udat za Zvonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare