To je to što me zanima!

'Nevinost mi je uzela čobanica, a poslije sam volio sobarice'

Anni-Frid napravila je prvi korak u avanturi s Čolom pitavši ga što jedna Šveđanka može učiniti za njega. Kratkotrajnu ljubavnu vezu su nastavili i u Stockholmu
Vidi originalni članak

Tata, s 14 godina imao si prvo ljubavno iskustvo, a meni ne daš van?, upitala je Una Čolić (14) tatu Zdravka kad je doznala za njegove avanture.

Zdravko Čolić (63) voli se hvaliti svojim seksualnim iskustvom, a rado se prisjeća kako je izgubio nevinost.

- Okolo kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dečko iz grada, bio sam simpatičan. Jedna od njih, s velikim grudima i malom guzom, jako mi se dopala - kaže Čolić.

Poslije je obilazio javne kuće i palio se na seks u troje, ali tu želju s prostitutkama, kaže, nikad nije uspio ostvariti. Zavela ga je i crvenokosa pjevačica Anni-Frid Lyngstad (70) iz švedske grupe ABBA. Upitala ga je nosi li crvene kožne hlače zato što je iz Jugoslavije. Njemu je to bilo simpatično. Napravila je prvi korak u avanturi s Čolom pitavši ga što jedna Šveđanka može učiniti za njega. Kratkotrajnu ljubavnu vezu su nastavili i u Stockholmu. Miljeniku žena nije teško padala ni pokoja košarica.

- Baš to mi je bilo izazov. Dokazivao sam se u Južnoj Americi, Španjolskoj, a najviše su me privlačile punije, jedre žene. Mogli su i 20 misica poslagati pred mene. Kad prođe sobarica, meni pogled odluta, a misice ostanu same - kaže Čola.

Pjevač se danas smirio i još ne strepi radi dolaska zetova. Kćeri Uni dopušta izlaske do 23 sata, a ona ga, kaže, poziva na red jer ga smatra prestrogim ocem. Zdravko je 14 godina u braku s Osječankom Aleksandrom.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • LebronPetrovic 09.05.2015.

    Znači okreće čobanice sobarice a baš mu lijepo biti zaljubljen u damu.

  • Meško 08.05.2015.

    Da ti barem kcerku tako servisiraju i onda prepricavaju :)

  • JosipBralo 08.05.2015.

    Ja opet mislim da ste vi svi samo ljubomorni sto je si sad 90%zena lude za colom , i znam da bi isto tako 90% muskaraca volilo da budu cola Cola kralj ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare