To je to što me zanima!

Nevjerojatna okrutnost: Ubila mačku da se svidi Lady GaGi?

Poremećena obožavateljica Lady GaGe utopila je 15 godina staru obiteljsku mačku u kadi i onda ju razrezala. Trenutačno se nalazi na prihijatrijskom promatranju
Vidi originalni članak

Lady GaGa (25) poznata je po svom ekstravagantnom stilu odijevanja, a njen primjer često pokušavaju slijediti i njeni obožavatelji. Ipak, Angelina Barnes (20) otišla je predaleko pokušavajući šokirati svojim stilom odijevanja. Ubila je 15 godina staru obiteljsku mačku kako bi si mogla napraviti posebnu opravu za koncert Lady GaGe, javlja RadarOnline.

Poremećena djevojka mačku je utopila u kadi i onda ju razrezala po trbuhu. Iskopala joj je oči i jetru stavila u svoju torbicu za šminku. Uoči koncerta namazala se mačjom krvlju po licu. Policija je kasnije objavila kako je krvi i ljubičaste boje za kosu bilo po cijeloj kupaonici.

Nakon što je privedena, Angelina je odvedena u bolnicu u Oklahoma Cityju gdje je komadom stakla prijetila medicinskoj sestri. Trenutačno je na psihijatrijskom promatranju.

Djevojka je optužena za okrutnost prema životinjama, a policiji ju je prijavila njena rođakinja. 

- Rođakinja uhićene djevojke uplašila se da bi i ona mogla nastradati pa je pozvala policiju. U kući je preko svih štekera stavljen selotejp pa se svijetla uopće nisu mogla upaliti - rekli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • DarkBc 21.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • deshru 18.04.2011.

    to je tak kad nitko nije za ništa kriv, nitko ne odgaja djecu jer su za to zaduženi sustav i javni uzori!

  • pinky111 16.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare