Show

Komentari 14

Nevjerojatna okrutnost: Ubila mačku da se svidi Lady GaGi?

Nevjerojatna okrutnost: Ubila mačku da se svidi Lady GaGi?

Poremećena obožavateljica Lady GaGe utopila je 15 godina staru obiteljsku mačku u kadi i onda ju razrezala. Trenutačno se nalazi na prihijatrijskom promatranju

Lady GaGa (25) poznata je po svom ekstravagantnom stilu odijevanja, a njen primjer često pokušavaju slijediti i njeni obožavatelji. Ipak, Angelina Barnes (20) otišla je predaleko pokušavajući šokirati svojim stilom odijevanja. Ubila je 15 godina staru obiteljsku mačku kako bi si mogla napraviti posebnu opravu za koncert Lady GaGe, javlja RadarOnline.

Poremećena djevojka mačku je utopila u kadi i onda ju razrezala po trbuhu. Iskopala joj je oči i jetru stavila u svoju torbicu za šminku. Uoči koncerta namazala se mačjom krvlju po licu. Policija je kasnije objavila kako je krvi i ljubičaste boje za kosu bilo po cijeloj kupaonici.

Nakon što je privedena, Angelina je odvedena u bolnicu u Oklahoma Cityju gdje je komadom stakla prijetila medicinskoj sestri. Trenutačno je na psihijatrijskom promatranju.

Djevojka je optužena za okrutnost prema životinjama, a policiji ju je prijavila njena rođakinja. 

- Rođakinja uhićene djevojke uplašila se da bi i ona mogla nastradati pa je pozvala policiju. U kući je preko svih štekera stavljen selotejp pa se svijetla uopće nisu mogla upaliti - rekli su iz policije.

Najčitaniji članci