To je to što me zanima!

Nevolje na Baliju: Postala gđa. Suputtatarinov, dirali joj odjeću

Maja baterije puni u društvu supruga Nenada Tatarinova (36), a ovaj put odlučili su posjetiti Bali. Fotografijama se odmah pohvalila na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) svaki slobodni trenutak koristi za putovanja na egzotične destinacije. Iako tijekom godine radi punom parom - od koncerata, svadbi pa sve do emisija i lansiranja vlastitih proizvoda, Maja se s vremena na vrijeme nagradi odmorom. 

Baterije puni u društvu supruga Nenada Tatarinova (36), a ovaj put odlučili su posjetiti Bali. Fotografijama se odmah pohvalila na društvenim mrežama. 

- Dobro jutro Bali - napisala je Maja te se požalila kako je nakon 100 sati napokon uspjela odspavati.

Na aerodromu ih je dočekao domaćin s krivo napisanim prezimenom na papiru pa je pjevačica postala gospođa Suputtatarinov. 

- Kad sam došla u sobu vidjela sam i da me netko raspakirao, a to nisam bila ja - rekla je Šuput i nadodala kako je ipak sve savršeno jer je apartman ogroman. 

U ponedjeljak je svojom objavom zaintrigirala obožavatelje. I dok su neki pogađali koja je iduća destinacija na koju će pjevačica i njezin suprug otputovati drugi su komentirali kako je pjevačica na sebe nabacala sve što joj se našlo pod rukom. 

- Konačno odmor. Konačno nema frizure, nema šminke, nema haljina, nema fotografa... Ovo je slikao lik koji sjedi do prolaza. Što mislite, gdje letimo? - zapitala je Maja fanove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Biser_2 07.01.2020.

    Njeno ime i ispod transit. Hm 😃

  • 07.01.2020.

    Gade mi se ovi dvoje

  • 07.01.2020.

    BOLI ME MAČKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare