To je to što me zanima!

Neymar i Bruna prvi put izašli u javnost nakon što je on priznao aferu: Zabavljali se u klubu...

Par je travnju objavio da čeka bebu, a samo dva mjeseca kasnije, Neymar je trudnu djevojku prevario nakon čega joj se javno ispričao putem društvenih mreža
Vidi originalni članak

Nakon priznanja o prevari i glasina o prekidu, brazilski nogometaš Neymar (31) i njegova djevojka Bruna Biancardi (28) ponovno su viđeni zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se pojavio na jednom događaju, a iako su došli odvojeno, kasnije su uhvaćeni u zagrljaju.

Brazilski nogometni reprezentativac Neymar u travnju je podijelio lijepu vijest. Na društvenim je mrežama otkrio da čeka dijete s djevojkom Brunom Biancardi.

Međutim, dva mjeseca poslije, Neymar se našao u problemu. Prevario je trudnu djevojku, a njezin oproštaj tražio je na Instagramu, gdje ima 210 milijuna pratitelja.

'SMIJEŠ SE UMJESTO DA TE SRAM!' Sestra Neymarove trudne drage oplela po nogometašu: Ponaša se kao dijete. Odbija biti muško

- Bru, ovo radim za tebe, našu bebu i tvoju obitelj. Želim objasniti nešto što je neobjašnjivo. Nisam trebao, ali trebaš mi u životu. Vidim koliko si bila izložena i koliko si patila zbog svega. Vidim koliko želiš biti pored mene, a i ja pored tebe. Bru, već sam tražio da mi oprostiš greške koje sam napravio. Oprosti mi i što te nepotrebno izlažem javnosti, ali osjećam obavezu za javni istup. Moram istaknuti da ako privatni problem postane javna tema, kako onda i isprika mora biti javna - napisao je nogometaš.

Podsjetimo, Neymar iz ranije veze s djevojkom Carolinom Dantas ima 12-godišnjeg sina Davija Luccu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavicro 03.07.2023.

    I naravno ona mu je oprostila jer ga puuuuno voli i zna da će on biti najbolji otac djetetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare