To je to što me zanima!

Nezgoda: Tini Walme puknule uske kožne hlače na snimanju

Zanimljiva činjenica. Puknule su mi hlače u prvih 15 minuta od osam sati snimanja spota. Primijetite li?, upitala je Tina. Mnogi pratitelji nisu se obazirali na njezin 'kiks' s garderobom već su joj hvalili plesne pokrete
Vidi originalni članak

Plesačica Tina Walme (28), koju mnogi gledatelji znaju po sudjelovanju u showu 'Ples sa zvijezdama', na društvenim mrežama otkrila je kakav joj se kiks s garderobom dogodio na snimanju. Dok je snimala spot za pjesmu 'Ogledalo' Davida Temelkova (27) puknule su joj kožne hlače.

POGLEDAJTE VIDEO: Tina Walme na Poligrafu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plesačica je objavila i video sa seta. 

- Zanimljiva činjenica. Puknule su mi hlače u prvih 15 minuta od osam sati snimanja spota. Primijetite li? - upitala je Tina pratitelje.

- Da, vidjela sam samo zato što si napisala - komentirala joj je pratiteljica, no mnogi njezini obožavatelji nisu se fokusirali na poderane hlače već na njezino plesanje. 

Tina u spotu, osim kožnih hlača, nosi izazovni topić i traper jaknu. Inače, Makedonac David Temelkov se natjecao u showu 'X Factor Adria' i glazbenu karijeru gradi u Hrvatskoj. Nedavno je promovirao svoj album prvijenac 'Dišem za nas'. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kontrasvih24 27.11.2020.

    Bratee člankaaa 😂🔥

  • ante-portas 27.11.2020.

    Lijepa je.

  • Ellie29 26.11.2020.

    Pvc materijal a ne koža 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare