To je to što me zanima!

Ni holivudska tijela nisu uvijek savršena: I Reese ima celulit!

Otkako je u rujnu 2012. godine rodila sina Tennesseeja Totha, glumica Reese Witherspoon naporno vježba kako bi bila u formi. No godine su ipak učinile svoje
Vidi originalni članak

Jedna od najljepših glumica tijekom svog vremena za rekreaciju otkrila je da ni holivudska tijela nisu savršena. Reese Witherspoon (38), koja na naslovnicama uvijek izgleda besprijekorno, pokazala je celulit i smežuranu kožu na nogama dok je tijekom vikenda trčala u kratkim hlačicama. 

Kosu je zavezala u rep, a od fotografa se pokušala sakriti bijelom šiltericom i sunčanim naočalama. 

Glumica se u rekreacijsku avanturu zaputila sama, dok su kod kuće ostali njezin suprug Jim Toth te djeca Ava Phillipe (14), Deacon Phillipe (10) i 18-mjesečni Tennessee. 

Reese neumorno vježba nakon što je u rujnu 2012. godine rodila svoje treće dijete. Redovito odlazi na satove joge ili u teretanu. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kung fu panda 16.04.2014.

    izgleda da se nekom paparacu opako zamjerila

  • Lindy 16.04.2014.

    Milena - nema ti tu više puno koristi od trčanja..jednom dok se ovako koža objesi..trčanje ne pomaže....treba vježbati odmalena, a ne dok se objesi koža i naslage celulita ko da gledaš u red naranđi....starija sam, starijom djecom,al vježbam...kilometri i kilometri na rolama i na klizaljkama (sezonski). i noge mi izgledaju daleko daleko bolje i tvrde od mišića...al sport mi u venama od malena...

  • ParlevuFranse 16.04.2014.

    Nije to celulit, to je odumiranje vezivnog tkiva, tipicna koza koju imaju Amerikanci jer zderu McDonalds.

Komentiraj...
Vidi sve komentare