To je to što me zanima!

Ničeg se ne boji: Boran-aga voli motore i borilačke vještine

Turski glumac Mehmet Akif Alakurt u seriji “Sila” je plah, a u privatnom životu voli divlju vožnju i borilačke vještine kojima se u slobodno vrijeme amaterski bavi
Vidi originalni članak

Uživam u vožnji jer mi to čisti misli. Motociklisti imaju izreku, a ako se njome vodite dok vozite, vožnja nije jako opasna. Ona glasi: 'Ne zaboravi da si nevidljiv', kaže zvijezda serije 'Sila'.

- Zato samo uživam. Postupam u skladu s tim kao da sam nevidljiv, pa sam oprezan - rekao je Mehmet Akif Alakurt (33). Osim strasti za brzom vožnjom, Boran-aga ljubitelj je borilačkih sportova. Na Facebooku je nedavno objavio fotografiju iz ringa otkrivajući obožavateljima odakle mu skladno, atletsko tijelo. U slobodno vrijeme godinama se amaterski bavi borilačkim vještinama.

- Uživam u tome, ničeg se ne bojim. Trenutačno treniram mješovite borilačke vještine. MMA borbe u kavezima izbace sve nagativno iz mene - otkrio je turski zavodnik.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 09.04.2013.

    Meni nije napet uopce

  • meryy 08.04.2013.

    ničeg se ne boji-Boran aga voli razne igračkice i dečkiće a žene treba da mu kuhaju i budu čistačice! e pa aj vozi sa mog TV-prijemnika!

  • jazz2610 08.04.2013.

    Zgodan momak, nema šta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare