To je to što me zanima!

Nick Jonas i glumica dobili su bebu: 'Stvarno smo presretni'

Prije samo tjedan dana glumica je u intervjuu rekla da jednoga dana žele postati roditelji i da bi se tome jako veselili, ali je ova neočekivana i sretna vijest šokirala sve njihove obožavatelje
Vidi originalni članak

Glumica Priyanka Chopra (39) i njezin suprug, pop zvijezda Nick Jonas (29) jedan su od najpopularnijih holivudskih parova, a sada su podijelili i sretnu, ali za obožavatelje neočekivanu, vijest.

ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE Priyanka Chopra ostavila bez daha: 'Izgledaš božanstveno!'

Naime, na svojim Instagram profilima objavili su da im je na svijet stigla beba koju su dobili zahvaljujući surogat majci. 

- Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu zahvaljujući surogat majci. Zamolili bih vas za privatnost tijekom ovog posebnog vremena za nas. Trenutno nam je sva pažnja usmjerena na obitelj. Hvala vam puno - objavili su oboje na Instagramu.

Par još nije otkrio je li riječ o djevojčici ili dječaku. Ipak, kako piše TMZ, surogat majka je navodno rodila djevojčicu prošle subote.

PRIYANKA CHOPRA Bivša Miss svijeta: Zlostavljali su me zbog izgleda, govorili su mi da povećam grudi i stražnjicu

Sretnu vijest objavili su samo tjedan dana nakon što je Chopra u intervjuu rekla da ona i Jonas žele imati djecu u budućnosti.

- Djeca su veliki dio naših želja u budućnosti. Kako Bog da, ako se dogodi, dogodi - rekla je u razgovoru za Vanity Fair.

Njihova je vesela vijest u samo 45 minuta na obje objave prikupila preko 400.000 lajkova i više od 10.000 čestitki obožavatelja.

Par se prije tri godine vjenčao u Indiji, a vrlo brzo su postali jedan od najpoznatijih parova među slavnima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MarjanaKrstavac 22.01.2022.

    Severina je u njenim godinama rodila,zar ne,vrijedi pokušati,no opet drago mije zbog njih.No sjecam se Guliane Rancic voditeljice E! Godinama je pokušavala ostati trudna no bezuspješno i jedino rijesenje je bilo surogat majka,mislim da je to dobra opcija ,lijep je osjećaj nekog usrećiti a i  dobro bude plaćena, i kod nas bi to bilo moguće jer posvojiti u našoj zemlji je teško,jest mogu posvojiti no Zasto ako opet mogu imati svoje djete ,samo će surogat majka biti poput inkubatora, pa zivimo u 21,st  gdje je sve napredovalo.

  • Željan Neželjan 22.01.2022.

    lik ima para ko blata i uzme ovu neplodnu babu

  • danho 22.01.2022.

    te surrogat treba zakonom zabranit.niste normalno. ili rodi uz pomoc potpomugne a ako ne ide imas za posvojit hrpu njih...ko zna kaj toj jadoj zeni mora bit u glavi i u kakvoj je ocajnoj situaciji da pristaje bit surrogat

Komentiraj...
Vidi sve komentare