To je to što me zanima!

Nick Jonas zatvorio zlatarnu da izabere bivšoj Missici prsten

Zvijezda 'Quantica' i Jonas viđeni su na večerama u New Yorku i na koncertu u Los Angelesu. U kontaktu su još od prošle godine, ali su se stvari zagrijale nakon što su se upoznali obitelji
Vidi originalni članak

Glumica Priyanka Chopra (36) i pjevač Nick Jonas (25) zaručili su se nakon samo dva mjeseca veze, prenosi magazin 'People'. Pjevač je, prije nego će povodom njezinog rođendana ići u London, privremeno zatvorio zlatarnu 'Tiffany' u New Yorku dok je tražio prsten koji će joj kupiti. Izvor ih je opisao kao sretan par. 

INDIJSKA GLUMICA Bivša Miss svijeta Priyanka ljubi 10 godina mlađeg pjevača

- Prijatelji i obitelj ga nikada nisu takvog vidjeli, te su jako uzbuđeni zbog njega. Nick je definitivno vrlo ozbiljan u vezi nje - rekao je izvor.

Choprin redatelj za indijski film 'Bharat', Ali Abbas Zafar, rekao je da glumica napušta projekt, nakon čega su indijski mediji započeli glasine da se zaručila.

Zvijezda 'Quantica' i Jonas viđeni su na večerama u New Yorku i na koncertu u Los Angelesu. U kontaktu su još od prošle godine, ali su se stvari zagrijale nakon što su se upoznali obitelji.

Najprije je Priyanka upoznala Jonasovu obitelj na vjenčanju njegove sestrične Rachel Tamburelli u New Jerseyju početkom prošlog mjeseca. Na ceremoniji su bila njegova dva brata, Frankie (17) i Kevin (30), kao i njihova majka Denise (52) i otac Kevin Sr. (53). 

- Velika je stvar što je Nick doveo Priyanku na sestričnino vjenčanje - rekao je Jonasov prijatelj. Dodao je da je Nick puno izlazio s djevojkama u posljednjih nekoliko godina, ali nikad ništa nije bilo ozbiljnije, tako da je ovo ugodno iznenađenje. 

KAO JAJE JAJETU Dvojnici poznatih glumaca: Bez njih nema vratolomija na setu

- Nick i Priyanka stvarno vole jedno drugo, a njegova obitelj uživa upoznavajući je. Odmah se uklopila - izjavio je prijatelj.

Krajem lipnja, par je otputovao u Indiju kako bi Nick upoznao njezinu majku Madhu. a nedavno je Chopra u intevjuu za 'People' izjavila da je spremna roditi.  

- Definitivno želim imati djecu. To će se dogoditi u sljedećih deset godina. Zapravo, nadam se ranije od toga - rekla je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dosla.mala 27.07.2018.

    "izvor ih je opisao kao sretan par".... really??! svaki par je sretan prva dva mjeseca

Komentiraj...
Vidi sve komentare