Obavijesti

Show

Komentari 42

Bivša Miss svijeta Priyanka ljubi 10 godina mlađeg pjevača

Bivša Miss svijeta Priyanka ljubi 10 godina mlađeg pjevača
19

Cijelo su vrijeme pričali i smijuljili se. S njima su bili i neki prijatelji, ispričao je izvor za američki Us Weekly. Novopečeni par je viđen skupa na proslavi Memorijalnog dana prošlog vikenda

VIDEO

Dobro si odgovaraju i jako su zainteresirani jedno za drugo. Tek su započeli vezu, rekao je prijatelj para za američki Us Weekly. Indijska glumica i bivša miss svijeta iz 2000. Priyanka Chopra (35) u vezi je s pjevačem Nickom Jonasom (25). Novopečeni par je viđen skupa na proslavi Memorijalnog dana prošlog vikenda na koncertu u Los Angelesu. 

- Priyanka i Nick su cijelo vrijeme pričali i smijuljili se. S njima su bili i neki prijatelji - ispričao je izvor za Us Weekly. Dan nakon koncerta, u subotusu išli na utakmicu američkog nogometa, a kasnije su uživali i u plovidbi. Njihov prijatelj, glumac Glen Powell (29) objavio je fotografiju na društvenoj mreži na kojoj se vidi kako se glumica i pjevač grle. 

Zvijezda serije 'Quantico' i Nick nisu htjeli komentirati informacije o njihovoj vezi, a zajedno su pozirali prošle godine na crvenom tepihu na Met Gali. Glumica je gostovala u emisiji voditelja Jimmyja Kimmela (50) i objasnila kako su oboje nosili odjeću modnog brenda Ralph Lauren pa su odlučili pozirati skupa. Kimmel je pitao koliko je Priyanku koliko je Nick mlađi od nje, a ona mu je odgovorila da ne zna. 

- Nisam ga pitala za njegove godine. Jedanaest - upitala je zbunjena glumica voditelja. Dodala je kako su se upoznali sjedeći za istim stolom na Met Gali. Kada su Priyanku upitali koga će dovesti na kraljevsko vjenčanje, koje je bilo 19. svibnja, samo nasmijala i rekla da još razmišlja. 

Nick je bio u vezama s manekenkama Olivijom Culpo (26) i Georgijom Fowler (25) te glumicom Kate Hudson (39). Priyanka je jedna od najplaćenijih i najpoznatijih zvijezda u Indiji, a često se nalazi na listama najseksipilnijih žena na svijetu. Bavila se i glazbom te objavila nekoliko singlova te odbija komentirati svoj privatni život, no u veljači je istaknula kako je 'serijski monogamist'. 

VIDI OVO: Što ti se dogodi ako se ne tuširaš

- Kada sam u vezi jako sam predana tome. No moj um još nije eksplodirao zbog nekog muškarca - rekla je glumica. 

Dvojnici poznatih glumaca: Bez njih nema vratolomija na setu
Dvojnici poznatih glumaca: Bez njih nema vratolomija na setu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...