To je to što me zanima!

Nicki Minaj popljuvala Cyrus: 'Ti si jedna izgubljena kokoš...'

Rat između dvije glazbenice traje posljednje četiri godine kad je Miley Cyrus stala u obranu Taylor Swift
Vidi originalni članak

Čine se kako 'verbalna' borba između Nicki Minaj (36) i Miley Cyrus (26) ne jenjava. Prošli mjesec Cyrus je izbacila pjesmu 'Cattitude' čije riječi idu 'Volim te Nicki, ali slušam Cardi', no kasnije je objasnila kako su obje reperice odlične. 

- Mislim da obje dobivaju krunu. Ne moraju dijeliti. Ne moraju je slomiti na pola. Nema razloga za borbu zbog toga. Obje su kraljice - objasnila je Cyrus. Ipak, reperica joj nije ostala dužna. Nicki je nedugo poslije pokrenula radio emisiju 'Queen Radio', a u novoj epizodi otvoreno je rekla što misli o Miley. 

- Izgubljene kokoši nikada ne mogu govoriti o kraljicama. Uvrijedila me u jednom članku bez razloga - izjavila je reperica. Bilo je to još 2015. godine kad je Cyrus u intervjuu za 'New York Times' prokomentirala reakciju Nicki Minaj na to što je pjevačica Taylor Swift (29) osvojila MTV VMA nagradu. 

- Nije mi jasno zašto je to okrenula na sebe? Ne želim zvučati bezobrazno, ali rasa sigurno nije razlog zbog kojeg nije osvojila nagradu - komentirala je Cyrus, a od tad su dvije glazbenice u svađi. 

- Činjenica da se osjeća uzrujano zbog toga što smatram da su žene crne rase zakinute.. to je suludo. Ako želiš uživati ​​u našoj kulturi i našem životnom stilu, poveži se s nama, pleši s nama, zabavi se s nama, razgovaraj s nama. Tako ćeš znati što nas muči i što smatramo nepravedno - rekla je Minaj. 

PJEVAČICA SE HVALI Nicki Minaj: Po noći se seksam tri, četiri puta, šest mi je puno

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tomo100brt 24.06.2019.

    Nije ništa falila Nicki Minaj, ali doduše kao da je ona nešto bolja.

  • 23.06.2019.

    dosadne su stalno se svađaju

  • 23.06.2019.

    Jao, svasta kakve probleme imaju ljudi u zivotu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare