To je to što me zanima!

Nicki Minaj pozirala u bikiniju i potvrdila šuškanja: Trudna sam

Pjevačica i kontroverzni producent Kenneth Petty u vezi su od kraja 2018. godine. Petty ima mračnu prošlost koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja te ubojstva bez predumišljaja
Vidi originalni članak

Američka reperica Nicki Minaj (37) otkrila je na društvenim mrežama kako očekuje prvo dijete. Iako su o tome mnogi nagađali i uspoređivali nedavne fotografije koje je objavljivala na Instagramu s onima od samo nekoliko mjeseci ranije, nisu bili u potpunosti sigurni.

POGLEDAJTE VIDEO: Nicki i Kenneth uživaju zajedno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona im nikad ništa nije ni potvrdila ni negirala. Sada im se buduća mama pohvalila tako što je klečeći pozirala u bikiniju s raskošnim detaljima, a cijelo se vrijeme držala za trbuščić. 

S opisom nije puno komplicirala već je samo napisala 'trudnica' i ostavila emotikon srca. Stavila je i žutu kovrčavu periku i nanijela upečatljivu šminku te se smijala kameri. 

Fotografije su nastale kada je Nicki snimala spot za pjesmu 'Trollz', u kojem je uglavnom bila bez grudnjaka, a bradavice je pokrila zvijezdama. 

Pratitelji su je nedavno zadirkivali i upitali povraća li i ona ujutro, a pjevačici nije trebalo dugo da odgovori, ali ih tim odgovorom još više zbunila pa i dalje nisu znali radi li se o trudnoći ili ne. 

- Ne povraćam. Ali muka mi i je piškim bez prestanka. O moj Bože, što mislite da mi je? Smiješno - napisala je. 

Podsjetimo, pjevačica je započela vezu s kontroverznim producentom Kennethom Pettyjem (42) krajem 2018. godine. Petty ima mračnu prošlost koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja 16-godišnjakinje te ubojstva bez predumišljaja, a od 2013. je na slobodi. Vjenčali su se u tajnosti u listopadu prošle godine, a vjenčano prstenje platili su čak sedam milijuna dolara. Riječ je o skupocjenim dijamantima u koje su se, ističu, zaljubili na prvi pogled. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Tinka Prdolinka 20.07.2020.

    Toliko kica... Dubrava je 0 za ovu

  • 20.07.2020.

    Bas je profinjena zena

  • komentator__Luka 20.07.2020.

    ima se iz čega zusrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare