To je to što me zanima!

Nicki Minaj zaprijetila Mariah na audiciji: Nokautirat ću te...

Pjevačica na snimci koju je nabavio portal TMZ bijesno govori kako je znala da neće moći trpjeti njezino 'kraljevsko visočanstvo', odnosno, kolegicu Mariah Carey
Vidi originalni članak

Novopečena članica žirija 'Američkog idola' napustila je audiciju showa u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini nakon psovki i prijetnji koje je uputila Mariah Carey.

- Nokautirat ću te - izvori tvrde kako je bijesna Nicki zaprijetila kolegici.

Na snimci koju posjeduje američki portal TMZ Nicki bijesno viče: 'Rekla sam im da je je....neću trpjeti, nju i njezino je.... kraljevsko visočanstvo'.

Incident se dogodio dok su sjedili na svojim mjestima u žiriju. Između pjevačica je sjedio Keith Urban dok je pokraj Mariah bio sudac Randy Jackson. Prema pisanju britanskih medija, Mariah je nakon svađe Nicki navodno nazvala kuč..., a producenti showa su morali otkazati audiciju.

Na snimci se može čuti kako Randy govori Nicki da se smiri.

- Kontroliraj se. Nemoj izgubit glavu, nemoj izgubiti glavu - govorila je Nicki gotovo nečujno. 

Na snimci se također čuje kako govori: 'Ne govorite mi da sam gangster. Ako imate je... problem pomirite se s njim. Neću sjediti ovdje svaku je... minutu da bi me svaki dan stalno maltretirali'.

Mariah je odgovorila na njezine optužbe, no na snimci je teško razabrati što joj je pjevačica rekla.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Radijator 03.10.2012.

    ova nicki ima talenta za pjevanje ko bandic za strane jezike

  • 03.10.2012.

    tko je Nicki Minaj ?

  • eagle eye 03.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare