To je to što me zanima!

Nicolas Cage protiv Osame Bin Ladena u smrtonosnoj borbi

Bivši robijaš Gary Faulkner dobije božanski inspiriranu misiju da otputuje u Pakistan te riješi svijet jedine i prave sotone koja na njemu obitava - Osame Bin Ladena
Vidi originalni članak

Foršpan za komediju 'Army of One' nadajmo se signalizira kraj komedija i humorističnih filmova koje imaju veze s Bliskim Istokom ili Afganistanom, pa makar one imale Nicolasa Cagea u sebi.

U filmu, Cage glumi bivšeg robijaša Garyja Faulknera koji dobije misiju od boga (Russell Brand), na kojoj Gary treba zarobiti Osamu Bin Ladena. S mačem u ruci, robijaš se uputi u Pakistan da bi zgotovio svoj posao. Jasno, kako stvari često bivaju, film je donekle zasnovan na istinitoj priči.

Pogledajte foršpan

Postavu upotpunjuju Wendi McLendon-Covey, Rainn Wilson, Denis O'Hare, Paul Scheer i Will Sasso. Kako je film režirao redatelj Larry Charles, koji je odgovoran za sve tri tragedije Sashe Barona Cohena ('Borat: Učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan', 'Brüno' i 'Diktator'), posve nam je jasno koliko humora može biti u ovom filmu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nakaradasaistoka 12.10.2016.

    kako u holivudu neče nijedan mudžos u vazduh da se digne... i za njih je previše...

  • snjeguzica 12.10.2016.

    da nema russela isa bi

Komentiraj...
Vidi sve komentare