To je to što me zanima!

Nicolas o ispadanju iz 'Zvijezde pjevaju': 'Žao mi je, ali sin mi je rekao da sam bio najbolji...'

Nicolas Quesnoit je poziv u 'Zvijezde pjevaju' dobio je još prije 17 godina, kada se snimala prva sezona mnogima omiljenog showa
Vidi originalni članak

Putovanje u emisiji 'Zvijezde pjevaju' za jedan je par završilo je u subotu. Kako se osjećaju nakon nastupa, je li im žao što su ispali, otkrili su nam Nicolas Quesnoit i Neda Parmać

DRUGA EPIZODA ANKETA Tko vam je bio najbolji u emisiji 'Zvijezde pjevaju'?

- Ne mogu reći da sam zadovoljan svojim nastupom, mislim da mogu puno bolje, ali me uhvatila trema. Žao mi je što smo ispali, baš sam se veselio šansoni - kaže nam Nicolas. 

Nicolas je inače priznati plesač i koreograf, a publika ga je gledala u ulozi mentora u emisiji 'Ples sa zvijezdama'. Poziv u 'Zvijezde pjevaju' dobio je još prije 17 godina, kada se snimala prva sezona mnogima omiljenog showa. Tada je odbio, no sada se odlučio odvažiti i zapjevati na HRT-ovoj pozornici. 

A među Nicolasovim najvjernijim obožavateljima jest njegov sin. Kako je ranije otkrio, sin je prvi puta rekao riječ 'tata' upravo kada je ugledao Nicolasa na televiziji dok je nastupao u 'Plesu'. 

- I sada je rekao da je tata najbolji, a da su suci bezobrazni - smije se Nicolas, pa dodaje da je sinu objasnio da je to sve samo show i da je najvažnije potruditi se i dati sve od sebe. 

Njegovoj mentorici Nedi, za koju je imao samo riječi hvale, također je žao što je natjecanje za njih završilo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Žao mi je, naravno, da smo ispali, najviše zbog Nicolasa koji ima još puno toga za pokazati - kaže nam Neda, koja je sa svojim ovogodišnjim učenikom bila i više nego zadovoljna. 

- Nicolas je najbolji učenik, presretna sam da su upravo nas uparili. Super se slažemo i vjerujem da se naša energija vidjela i na televiziji - dodala je bivša Femminemka. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miške 09.04.2024.

    Čubonja

  • liliZG2.0 08.04.2024.

    i meni , najgora je bila Lejla ovog puta, ali iza nje glasačka menažerija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare