To je to što me zanima!

Nicole, još ti fali bič: U Cannes je stigla poput prave domine

Plavokosa glumica u Cannesu je plijenila poglede u crnoj kožnoj dugačkoj haljini Calvina Kleina i cipelama Jimmyja Chooa, čije je novo zaštitno lice nedavno postala
Vidi originalni članak

Calvin Klein zadužan je za modnu transformaciju Nicole Kidman (45) na filmskom festivalu u Cannesu u četvrtak navečer. Glumica, poznata po svom elegantnom i damskom stilu, plijenila je poglede u crnoj kožnoj dugačkoj haljini bez rukava iz njegove posljednje kolekcije. Neobični kožni dijelovi tvore korzet haljine dok je struk naglašen velikim pojasom. Kreaciju je upotpunila visećim zlatnim naušnicama Freda Leightona i cipelama Jimmyja Chooa čije je zaštitno lice nedavno postala.

- Uvijek sam voljela modu i putem nje se uživljavala u različite likove. Jimmy Choo cilja na ženstvene, kompleksne, misteriozne i odvažne žene - izjavila je glumica povodom suradnje koja je objavljena u srijedu.

Nećakinja Jimmyja Chooa uvjerena je da Nicole savršeno utjelovljuje njihov glamur.

- Nicole je jedna od najboljih glumica na svijetu i smatram da je savršeno utjelovljenje našeg glamura. Senzualna je, elegantna, profinjena, a opet tako jaka - rekla je Sandra Choi, kreativna direktorica branda Jimmy Choo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dvorska luda 18.05.2013.

    lijepa je

  • vali30 18.05.2013.

    ah, pa tak je i meni bilo kad me calvin klein oblačio. ja sam mu rekla, čuj stari, to je ipak malo previše provokativno, a on mi je rekao: vali ništa ti ne brini, znam ja kaj delam... i tak ne onda smo si spili jedan šampanjac, a ona krava stella mccatrhy je umrla od ljubomore :D

  • kornel 17.05.2013.

    Zgodna žena,odlična glumica,haljina joj super stoji..! I ja bi da mi tak stoji ali nemože..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare