To je to što me zanima!

Nicole Kidman (52) želi dijete: S mužem će posvojiti dječaka?

Bračni par ima dvije biološke kćeri, a glumica iz braka s Tomom Cruiseom ima već dvoje posvojene djece. Urban i Nicole sada žele posvojiti sina
Vidi originalni članak

Glumica Nicole Kidman (52) i njezin suprug pjevač Keith Urban (51) planiraju posvojiti još jedno dijete.

Bračni par ima dvije biološke kćeri, Sunday Rose (11) i Faith Margaret (8), a glumica iz braka s glumcem Tomom Cruiseom (57) ima već dvoje posvojene djece. Urban i Nicole sada žele posvojiti sina.

Nicole je nedavno otkrila da joj se ponovno javila želja za majčinstvom i brigom o malom djetetu, a budući da ima 52 godine, shvaća da joj je posvajanje jedina opcija i na tome aktivno radi.

OBOŽAVATELJI SE RASTOPILI Nicole nabavila svog prvog psa: 'Ovo sam čekala cijeli život...'

Navodno je htjela još jednu kćerkicu, no na nagovor supruga koji je poželio još jednog muškarca u kući, pristala je na posvajanje dječaka.

Od dvije kćeri koje bračni par ima zajedno, samo je stariju djevojčicu Sunday Rose glumica sama rodila, dok je zbog poteškoća sa začećem Faith Margaret rodila surogat-majka.

Nicole nerado govori o svom propalom braku, a još manje o djeci s kojom rijetko komunicira. Nakon razvoda, glumica nije bila u stalnom kontaktu sa svojom djecom, a navodno je upravo scijentologija ta koja ih je rastavila. 

- Oni su oboje odrasli ljudi i mogu samostalno donositi odluke. Postali su scijentolozi, a moj je posao majke da ih i dalje volim – rekla je Nicole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sprangija 27.07.2019.

    Kad smo vec kod oglasa,udomio bih rasnu plavusu od 25 do 35 godina😁 Hvala

  • Kinsella 26.07.2019.

    Pa na kaj ovaj njen liči, to su strahi.. Prva slika točno da se prepadneš.

  • 26.07.2019.

    to je lijepo od nje svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare