To je to što me zanima!

Nicole Kidman dokrajčila lice botoksom: 'Laž, ne volim ga i koristim tek kremu za sunčanje'

Na licu nije imala niti jednu boru iako je glumica već prošla 50. godinu života pa bi bilo logično da se barem pokoja nazire na licu. Tretman i dalje negira, iako je za mnoge klasični primjer pretjerivanja sa zahvatima
Vidi originalni članak

Nicole Kidman (54) ovaj se tjedan pojavila na premijeri svog novog filma 'Biti Ricardos' u Los Angelesu, u kojem je glumila Lucille Ball. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na premijeru je obukla sivu bajkovitu haljinu, no sve su oči bile 'zalijepljene' za lice glumice koje se činilo čudnije i zategnutije nego ikada prije.

GLAMUROZNA IZDANJA ZVIJEZDI Slavne dame privlačile poglede na gala večeri u Los Angelesu

Na licu tako nije imala niti jednu boru iako je glumica već prošla 50-u godinu života pa bi bilo logično da se barem koja bora nazire na licu.

Kidman je na sceni više od tri desetljeća, a obožavatelji ju pamte po mnogim ulogama, ali isto tako pamte i njezino savršeno lice, koje je, kako kažu, sad uništeno botoksom i raznim filerima. 

Ipak, Kidman tračeve o njezinim estetskim zahvatima ne podržava. Tvrdi da je sve na njoj prirodno, a zasluge za mladenački izgled daje kremi za sunčanje i tome što je nepušač.

- Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim se samo kremom za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu reći - rekla je svojedobno, a onda je shvatila da od očiju obožavatelja ne može baš sve sakriti pa je naglo promijenila 'iskaz'. 

SVI PRIČAJU O VRUĆIM SCENAMA Nicole Kidman (54) skinula se do kraja za novu ulogu u seriji, ljubi 20 godina mlađeg kolegu

- Probala sam botoks, ali mi se nije svidio konačan rezultat - priznala je. 

Već ju dugi niz godina prate šuškanja o estetskim zahvatima, a posebno nakon serije 'Slom' u kojoj je glumila uz Hugha Granta (61).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Demetra ⚜_1 08.12.2021.

    Dokrajčila lice??? Žena izgleda odlično!

  • San Lorenzo 08.12.2021.

    Eh a kako je lipa bila u 'Oči širom zatvorene', mislin logično da je ostarila al ovako se baš unakazit, šteta

  • bree77 08.12.2021.

    Vidi se iz a-a-a aviona.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare